ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

 



Ιωαννης Δουκας
παιδια.. τα πραγματα ειναι πιο απλα.. και δεν χρειαζεται Ορθοδοξοι Ελληνες να μαλλωνουμε μεταξυ μας.. αν μας ενδιαφερει η Αληθεια ασφαλως.. και οχι τα παραμυθια.. αν θελουμε να ειμαστε αληθινα συνειδητοποιημενοι ως Ορθοδοξοι Ελληνες.. δεν χρειαζεται.. ουτε να ''τσατιζομαστε'' ουτε να βριζωμε.. δειτε παιδια την αληθεια.. με πονο πολυ σας τα γραφω.. η διαφορα μας με τους ρωσους ειναι η εξης.. αυτοι ειναι πρωτα σλαυοι και μετα Χριστιανοι.. υπερισχυει εις αυτους το εθνικιστικο εναντι του θρησκευτικου στοιχειου.. αποδειξις ειναι οτι απο την Εκκλησιαστικη και κοσμικη Ιστορια συναγεται οτι δυστυχως οχι μονον μισουν αλλα και επιβουλευονται τον Ορθοδοξο Ελληνισμο.. σαν μια ρωσικη αλεπου της στεππας.. αντιθετα εμεις.. οχι ολοι.. το τονιζω.. αλλα οι πιστοι Ορθοδοξοι Χριστιανοι Ελληνες Κυπριοι ΒορειοΗπειρωτες και οι καθ' εξης ανα τον κοσμον.. πρωτον εχωμεν την Ορθοδοξιαν την Πιστην τον Ιησουν Χριστον την Παναγιαν Μητεραν και τους Αγιους.. και υστερον.. το Εθνος την Πατριδα.. και ακριβως δια τον λογον αυτον ο Ορθοδοξος Ελληνισμος δεν ειναι ουτε εθνικισμος ουτε εθνοφυλετισμος ουτε φασισμος.. καθως μαινονται ιδιαιτερως οι αντιΧριστοι σιωνισται.. να μας αποδειξουν.. θελω να σας παρακαλεσω αδελφοι μου.. να μην μαλωνετε αλλο δια το ζητημα αυτο.. και να μελετησετε.. ολα οσα η ταπεινη μου ψυχη σας προσφερει και τα οποια ειναι κοπος και πονος και πειρα 50 πενηντα ετων.. τους ρωσους (σλαυους) τους εχω ζησει απο κοντα.. δεν μας παραδεχονται.. μας μισουν μας λοιδορουν και υβριζουν ενιοτε τους Ελληνες Πατερες.. τους εχω ζησει και εις το Αγιον Ορος και αλλαχου.. ασφαλως πλην των φαεινων αυτων εξαιρεσεων οι οποιοι τιμουν και σεβουν τον Ορθοδοξον Ελληνισμον και οτι απο αυτον ελαβον και τα Φωτα του Ιερου Ευαγγελιου.. μελετησατε λοιπον τα κατωθι με ηρεμια και ειρηνη ψυχης και αισθημα αληθειας και θα καταλαβετε παρα πολυ καλα τι σας λεγω.. καλη εντρυφηση αδελφοι μου.. η μονη λυση δι' ολον τον κοσμον ειναι ο Ορθοδοξος Ελληνισμος και τον οποιον εγγυς φερει ο Αγιος Ιωαννης Γ΄ Ελεημων Δουκας Βατατζης Δυναμει Θεου Αγιου με τερατα και σημεια φρικτα προς τα οποια θα γονατισει και θα προσκυνησει ολη η οικουμενη ολοι οσοι εξ' αυτης απολειφθουν διοτι θα γινει και ξεκαθαρισμα αλλα και ξεσκαρταρισμα και αυτο.. οχι απο κατω.. αλλα απο πανω.. καλο αγωνα λοιπον αγαπημενοι και πεφιλημενοι μου αδελφοι με νου και γνωση και ουτω να μεταδιδετε εις παντας αδελφους αλλα και εις παντα εχθρον και πολεμιον 



ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ..
ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΕΣΠΕΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΣΛΑΥΙΚΗ ΑΛΕΠΟΥ.. ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ..
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΣΛΑΥΙΚΗ ΑΛΕΠΟΥ.. ΕΙΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ..
ΣΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΛΑΥΟΥΣ.. ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
ΚΑΛΗ.. ΜΕΛΕΤΗ.. ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.. ΔΙΑ ΠΑΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΑΙΡΕΙΣΘΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ!!!
ΥΣ.. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΠΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΛΑΥΟΓΕΝΕΣ.. ΣΛΑΥΟΦΙΛΟ.. Η ΚΑΙ ΣΛΑΥΩΝΥΜΟ SITE.. ΑΣΦΑΛΩΣ.. ΟΧΙ.. ΤΥΧΑΙΟ.. ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.. ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ.. ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟΛΟΓΙΑΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΗΜΑΣ.. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΕΣΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΣΑΦΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΓΕΣΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝ.. ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ.. ΚΑΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΑΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΡΑΦΗΣ) ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗ.. ΟΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΗΜΩΝ ΠΑΤΕΡΑΣ.. ΚΑΙ ΧΑΝΩΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΣΟΥΠΕΣ.. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ.. ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΕΝΑΡΓΕΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ.. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ!!!
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.. (ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΒΕΛΙΤΣΚΟΦΣΚΥ.. ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΦΣΚΥ.. ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΟΝΕΖ.. ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΣΑΡΩΦ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΑΛΛΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΕΛΑΒΑΝ.. ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ Η ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΗΣΑΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΛΑΥΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΝ.. ΔΕΝ ΗΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΥΣ.. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: