ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 







Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ.. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΕΙΝΑ.. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΓΧΩΡΙΟΥΣ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.. ΖΕΙ ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΗΝ ΑΛΗΘΩΣ!!!

 

ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ.. ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΣΩΧΩΡΙΟΣ ΕΣΜΟΣ.. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΤΡΑΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑΛΟΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.. ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.. 

ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ο σουλτάνος στην Ελλάδα και ο στόλος του στο Αιγαίο.. δεν πάμε καθόλου καλά

φωτο το Άγιο Όρος βλέπει τον 25ο Μεσημβρινό , το ίδιο και ο Τούρκος από απέναντι από την Λαδοξέρα εποφθαλμιά τα Ελληνικά ενεργειακά πεδία για να τα υφαρπάξει.
Και ενώ ο σουλτάνος με την κουστωδία ετοιμάζεται σε λίγα 24ωρα να αποβιβαστεί στην Θεσσαλονίκη - Αθήνα συμβαίνουν τα εξής παράδοξα:
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ και αναρωτιόμαστε αν στους  δικούς μας " κυλάει" αίμα και τι αίμα;
"Η Τουρκία εξέδωσε τη ΝΟΤΑΜ Α8844/23 με την οποία «κλειδώνει» πέντε περιοχές από βορρά προς νότο στο Αιγαίο (ουσιαστικά όλο το Αρχιπέλαγος) από αύριο 24 Νοεμβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου για άσκηση και θεωρεί ότι όλη η περιοχή είναι δικού της ελέγχου ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού!"

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

 

ΔΑΝΕΙΟ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΡΙΚΛΟ

Eλλάδα> Έντρομοι οι κάτοικοι των Βορείων Προαστείων καθώς οι συμπολίτες τους Πεθαίνουν Ξαφνικά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το κόμμα του Εθνάρχη τους παρότρυνε σε μία ολέθρια ιατρική πράξη

Η απόδραση του Αλέξη Τσίπρα από την εξουσία το κατακαλόκαιρο του 2019

Στα βόρεια προάστεια, στην Εκάλη, τη Κηφισιά, τη Πολιτεία, στον Διόνυσο, στην Νέα Ερυθραία, το Καστρί, στο Παλαιό και το Νέο Ψυχικό, στη Φιλοθέη, οι άνθρωποι δεν μπορούν να το πιστέψουν. Αρνούνται να το πιστέψουν. Εδώ στη καρδιά των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, οι άνθρωποι αρνούνται να αντικρύσουν την αλήθεια κατάμουτρα παρότι μέρα με τη μέρα και θάνατο με θάνατο, στην οικογένεια, στους φίλους, στους γείτονες, στους συναδέλφους, στις εταιρίες, στο μπακάλικο, στις ταβέρνες, στις λαικές, στα ταξίδια, στου Βάρσου, τα νέα σκάνε σαν θανάσιμα χαστούκια.

By Wrong Man

Πέθανε Ξαφνικά ο Τάδε και ο τάδε και η δείνα…Νέοι άνθρωποι, υγιείς, αθλητικοί, συνεπείς με τις προληπτικές τους εξετάσεις, τον είδα χθες να αθλείται στα Ανάβρυτα, τη Κυριακή τον πέτυχα στη Πεντέλη, έφυγε η Άννα από καρκίνο που εμφανίστηκεμόλις 6 μήνες πριν, ο Γιώργος ο οικονομολόγος, ο Νίκος ο γιατρός, οι γιατροί και οι νοσηλευτές πεθαίνουν με φρενήρεις ρυθμούς, εξίσου πολλοί και οι ανυποψίαστοι αθλητές και οι οικοδόμοι και οι επιχιερηματίες και οι δημοσιογράφοι και οι άνθρωποι της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Πεθαίνουν ξαφνικά σαν τις μύγες. Και οι αριθμοί εδώ δεν ευημερούν.

Πάνω από 30% η θνησιμότητα σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ από το 2019 έως σήμερα. Οι συγγενείς όσων φεύγουν ξαφνικά κρέμμονται από τα χείλη του Παπαχελά, της Σίας, του Ευαγγελάτου, του Ηλία Μόσιαλου, του Αυτιά, του Παπαδάκη…Έχουν ανάγκη να ακούσουν ξανά για τους ψεκασμένους ανεμβολίαστους, να πιστέψουν πως δεν έκαναν μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε ολέθριες επιλογές-κάθε μία και ένα τρύπημα με τα mRNA εμβόλια για να γλιτώσουν από μία κατασκευασμένη planδημία την οποία ακολούθησε μία παγκόσμια προπαγάνδα τρόμου. Εργαλείο διακυβέρνησης είναι ο τρόμος.

Οι άνθρωποι αρνούνται να πιστέψουν ότι το κόμμα τους η Νέα Δημοκρατία και υπουργοί όπως ο Βασίλης Κικίλιας, ο Θάνος Πλεύρης, ο Νίκος Χαρδαλιάς τους παρότρυναν σε μία εφιαλτική επιλογή, ότι η κυβέρνησή τους, η κυβέρνηση του κόμματος που ίδρυσε ο Εθνάρχης Καραμανλής καθώς επέστρεφε με φόρα από τας Παρισίους τους επέβαλλε πρόστιμο για μία πράξη αυτοχειρίας- όπως αποδεινύεται- καθώς εκατοντάδες χιλιάδες εμβολιασμένοι με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 εκεί έξω πεθαίνουν ξαφνικά.

Aρνούνται να το πιστέψουν γιατί έχοντας ζήσει όλη τους τη ζωή σαν συστημικοί, νοικοκυραίοι, με το εγχώριο και το american dream, με προτεραιότητα να γράψουν το νεογέννητο παιδί τους στο Κολλέγιο Αθηνών και στα υπόλοιπα καλά σχολεία της χώρας ώστε στην συνέχεια τα παιδιά να σπουδάσουν στα περιώνυμα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, του Λονδίνου, της Σορβόννης, κλπ, δεν μπορούσαν να φανταστούν, ότι θα ζούσαν έναν εφιάλτη τρόμου και προπαγάνδας από το ίδιο το σύστημα με τις αρχές του οποίου μεγάλωσαν έχοντας πολύ συχνά μία δογματική προσήλωση στις αξίες του.

Να όμως που τώρα πεθαίνουν εκεί εξω.

Οι φίλοι της διπλανής πόρτας και όχι οι πρωταγωνιστές μιας θεωρίας συνωμοσίας καθώς μία ή μάλλον πολλές πραγματικές συνωμοσίες ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη και όλες έχουν το ίδιο ζητούμενο. Το θάνατο του δυτικού ανθρώπου,της δυτικής οικογένειας πάνω στην οποία οικοδομήθηκε το american dream αλλά τώρα που το μαγαζί χρεοκόπησε με παγκόσμιο χρέος 400 τρις ευρώ το οποίο ανήκει σε 5 Ομίλους αυτό που “πρέπει” να απομείνει από τον δυτικό άνθρωπο είναι η τέφρα του.

Στη ΝΔ του εθνάρχη Καραμανλή έλαχε ο κλήρος της αποστολής καθώς ο Τσίπρας σοκαρισμένος για όσα γνώριζε ότι θ’ ακολυθούσαν το χειμώνα του 2019 έσπευδε να κάνει εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο ώστε να παραδώσει την εξουσία στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Σωτήρη Τσιόδρα.

Είναι ψαγμένοι άνθρωποι οι κάτοικοι των βορείων  προαστείων-ακόμη και όσοι από δαύτους μετά το Ευαγγέλιο της Κυριακής πάνε στου Βάρσου για καφέ και γλυκό με την θανάσιμα έγκριτον Καθημερινή ανά χείρας.

Ακόμη και αυτοί ακούνε τα παιδιά τους να τους μεταφέρουν αυτό που δήλωσε ο πλουσιότερος όλων, ο Elon Musk, ότι εκεί στο Davos της Ελβετίας, εδώ όπου τα  παιδιά και τα εγγόνια των ΒΠ συναθροίζονται στις χιονισμένες πίστες και στα σαλέ, υπάρχει μία παγκόσμια κυβέρνηση την οποία δεν εξέλεξαν οι λαοί και η οποία δεν θέλει απαραίτητα το καλό μας.

Δεν είναι μόνο ο Musk τον οποίο παρακολουθούν οι ψαγμένοι και τρομαγμένοι την ίδια στιγμή κάτοικοι των ΒΠ, είναι και ο πρώην της Wall Street και της BlackRock Ed Dowd, είναι και ο Alex Berenson βραβευμένος συγγραφέας και πρώην των ΝΥΤ, είναι και ο επενδυτής Steve Kirsch, είναι και ο επιστήμονας William Makis MD, είναι πλέον χιλιάδες οι φωνές οι οποίες κυρίως μέσα από το Χ. αποκαλύπτουν πως στήθηκε η planδημία και τον ρόλο των mRNA εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

Δεν είναι μόνο αυτοί.
Είναι πλέον και στενοί συνεργάτες του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα τουλάχιστο 5 από τους οποίους αναρωτιούνται εάν πρόκειται να πεθάνουν επειδή έχουν τρυπηθεί με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.
Aνάμεσα στους 5 είναι και κάποιοι που έβγαιναν στις τηλεοράσεις εξαπολύοντας τηλεοπτικούς μύδρους και λιβέλους κατά των ανεύθυνων ανεμβολίαστων-μόνο που τώρα οι εμβολιασμένοι συνεργάτες του καθηγητή αναρωτιούνται εάν θα πεθάνουν.
Η συνέχεια στο kourdistoportocali.com
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο triklopodia@hotmail.gr