ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΑΠΟ






ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ.. ΕΦΕΤΟΣ.. ΠΑΣΧΑ 5ης ΜΑΙΟΥ...

ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΕΣΕΙ 5 ΜΑΪΟΥ

04/25/2024

του Κωστή Αλεξίου

Ο αγιασμένος και μακαριστός πατήρ Ιωάννης Καλαϊδης του Νεοχωρίου Κερκίνης Σερρών στην Μακεδονία, που κοιμήθηκε στις 4-8-2009 μ.Χ., είχε μιλήσει προφητικά για “το Πάσχα που θα πέφτει 5 Μαΐου”, την Πόλη και τον πόλεμο που θα γίνει τότε, όταν επιχειρήσουν να μας δώσουν τις νέες αντιχριστιανικές ταυτότητες, τις οποίες ξεκίνησαν αρχικά σαν “αθώες” ηλεκτρονικές ταυτότητες το φθινόπωρο του 2023, και ετοιμάζονται τώρα να τις μετατρέψουν στην  ολοκληρωτική “κάρτα του πολίτη”, συνδέοντάς τες με έναν νέο μοναδικό αριθμό, με τον οποίο θα ταυτιστεί κάθε άνθρωπος, κατά τα διεθνή σχέδια, ώστε να ελέγχεται απολύτως! Χωρίς αυτόν τον νέο αριθμό δεν θα μπορεί ούτε να συναλλάσεται με το Δημόσιο, ούτε να νοσηλεύεται, ούτε να παίρνει κοινωνικά επιδόματα, ούτε να πουλά και να αγοράζει, όπως ρητά προειδοποιεί η Αποκάλυψη…

Οι προφητείες του παπα-Γιάννη, αποκτούν τώρα ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς έχει ανάψει πιά ο πόλεμος και στην Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση με εκαντοντάδες ιρανικά drones και πυραύλους κατά του Ισραήλ, που μονάχα ένας παράγοντας το αποτρέπει από μαζική σκληρή επίθεση κατά του Ιράν και των πυρηνικών του εγκαταστάσεων. Ο παράγοντας Ερντογάν! Αυτός ο Ισλαμιστής, σύμμαχος του Ιράν και πολέμιος ταυτόχρονα του Ισραήλ… 

ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΗ

Την χρονιά που το Πάσχα θα πέφτει 5 Μαΐου, θα ξεκινήσουν τα γεγονότα για την Πόλη“, είχε πει ο παπα-Γιάννης. Και φέτος, το 2024, το Πάσχα πέφτει όντως στις 5 Μαΐου…

Και σε άλλη περίπτωση είχε πει ξαφνικά:

“Παιδιά μου, εγώ φεύγω, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί ο καλός Θεός άκουσε, όχι εμένα τον “τελευταίο” που ευχόμουνα γι΄ αυτό το θέμα, αλλά πολλοί προσεύχονταν γι΄ αυτό το θέμα και ο Θεός έδωσε Έλεος!

Να ξέρετε, ότι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα για να δώσουν την ταυτότητα, μην βιαστείτε να την πάρετε! Θα επέμβει ο Θεός, θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης και μαζί με την Ελλάδα, (γιατί για την Ελλάδα θα γίνει αυτή η χάρη απ’ το Θεό), θα σωθούν και άλλοι λαοί που ήταν έτοιμοι και αυτοί να πάρουν αυτήν την ταυτότητα και να χαθούν εκατομμύρια αθώες ψυχές”! (δείτε σχετικό βίντεο εδώ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Πράγματι, όπως αποκαλύπτουμε, αυτή την στιγμή ο Ερντογάν και η Τουρκία, εν πλήρη αλαζονεία, ετοιμάζουν δύο τρανταχτές κινήσεις κατά του Ελληνισμού: 

1. Η πρώτη είναι η αφινδιαστική προσάρτηση των Κατεχομένων της Κύπρου, στην Τουρκία! Η προκλητική δηλαδή ενσωμάτωση του “Ψευδοκράτους” στην Τουρκική Επικράτεια, με σκοπό να αποτελούν ένα Κράτος, που θα επικαλείται πλέον νέα ΑΟΖ και θα την ανακηρύξει άμεσα, αλλάζοντας τα πάντα στην ανατολική Μεσόγειο. Η κίνηση αυτή του Ερντογάν, έχει δύο – τρεις υποψήφιες ημερομηνίες: 29 Μαΐου (άλωση Κωνσταντινούπολης) ή 20 Ιουλίου το πιθανότερο (εισβολή Τούρκων στην Κύπρο) ή 30 Αυγούστου (ημέρα “νίκης” κατά των Ελλήνων το 1922)

2. Ναυτικός αποκλεισμός ελληνικών νησιών της Δωδεκανήσου από τον τουρκικό πολεμικό στόλο, με πιθανότερο το σύμπλεγμα Ρω, Μεγίστης, Στρογγύλης, ώστε να εκβιάσουν την μάνα Ελλάδα να μην κινηθεί για την Κύπρο, να ματαιώσουν ταυτόχρονα το σημείο ένωσης των ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου, να προκαλέσουν φόβο και φυγή των Ελλήνων κατοίκων προς την ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα να πληγώσουν την κύρια οικονομική αρτηρία Ελλάδας και Κύπρου, δηλαδή τον Τουρισμό.

Στην πρώτη περίπτωση ο Ελληνισμός έχει προετοιμαστεί να αντιδράσει με ενεργοποίηση Αμερικής (που όμως θα βρίσκεται σε προεκλογική και διχαστική περιόδο) και Γαλλίας, που θα σπεύσει με αεροπλανοφόρο και μοίρα πολεμικού στόλου, ενώ αναμένεται αντίδραση και της Ρωσίας για τους δικούς της λόγους.

Στην δεύτερη περίπτωση, έχει αποφασιστεί άμεση βύθιση των τουρκικών πλοίων από ελληνικά και γαλλικά υποβρύχια, σκόπιμα χωρίς κήρυξη πολέμου ακόμη (δείτε εδώ το έτοιμο σχέδιο εμπλοκής των Γαλλικών Δυνάμεων στο Αιγαίο)!

Αυτή η σφοδρή ελλαδική αντίδραση, με μαζική καταβύθιση τουρκικών πολεμικών πλοίων, θα οδηγήσει σε τεράστια αναταραχή την Τουρκία, θα θεωρηθεί αποκλειστική ευθύνη και αποτυχία του Ερντογάν και ο Σουλτάνος θα ανατραπεί ή θα εξοντωθεί βίαια εντός ωρών από τους Κεμαλικούς, οι οποίοι θα αναλάβουν την Διακυβέρνηση, θα προχωρήσουν σε Επιστράτευση, κήρυξη πολέμου και απευθείας εισβολή σε δύο ελλαδικά νησιά, τα οποία και γνωρίζει η Ελλάδα από Αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο… 

Εδώ ακριβώς έχουμε στήσει την δεύτερη παγίδα… 

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Αλλαγή όμως καθεστώτος στην Τουρκία, όπως το Κεμαλικό, είναι αυτομάτως φιλονατοϊκό και φιλαμερικανικό και άρα αντιρωσικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συνέχεια…

Έτσι, με την πρόφαση πολέμου με την Ελλάδα, η φιλοαμερικανική τότε Τουρκία θα κλείσει τα Στενά για όλα τα Ρωσικά πλοία και θα λάβει, με νατοϊκή εντολή, επιθετική διάταξη των ενόπλων δυνάμεων της στην Μαύρη Θάλασσα, εξοργίζοντας την Μόσχα, που θα θεωρήσει μοναδική συγκυρία την πολεμική εμπλοκή Ελλάδας – Τουρκίας, για να εισβάλει από δύο μέτωπα στην Τουρκία, με όλη την δύναμή της, μέσω Μαύρης Θάλασσας και χερσαία μέσω Γεωργίας, παραλύοντας τελικά την τουρκική πολεμική μηχανή. 

Ως αφορμή της Ρωσικής Εισβολής, εκτός από το Νατοϊκό κλείσιμο των Στενών και την τουρκική εισβολή σε νησιά του Αιγαίου που θα σημαίνει πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της Ρωσίας, ίσως θεωρηθεί και η επικείμενη (μη γένοιτο) δολοφονική επίθεση κατά του Οικουμενικού μας Πατριάρχη Βαρθολομαίου, όπως την είδε η αγία Γερόντισσα Γαλακτία (δείτε εδώ) προσευχόμενη να μην επιτραπεί από τον Θεό.

Η ευθεία εισβολή Κεμαλικών σε δύο ελληνικά νησιά, που τα γνωρίζουμε και τους περιμένουμε, θα χρησιμοποιηθεί τότε από την Αθήνα για επίσημη κήρυξη πολέμου κατά της Τουρκίας, ώστε διεθνώς και απολύτως αιτιολογημένα να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μεταπολεμικά, την απόδοση της Κωνσταντινούπολης και των Στενών στην Ελλάδα!

Οι Ρώσοι τότε θα επικαλεστούν την προστασία των χριστιανικών πληθυσμών και του Φαναρίου και θα πάνε γραμμή για την Πόλη, μόνο και μόνο για να προλάβουν τον Ελληνικό Στρατό, που θα ετοιμάζεται να διαβεί τον Έβρο για να προελάσει προς την Αγια-Σοφιά (δείτε εδώ)!

Οι Ρώσοι ενδέχεται όμως να έχουν ενεργοποιήσει τότε και την Βουλγαρία, αν ανατρέψουν τους φιλοδυτικούς που την Κυβερνούν, για να μας εμποδίσουν, ώστε να προλάβει τελικά ο Ρωσικός Στρατός να μπει πρώτος στην Κωνσταντινούπολη… Κάτι τέτοιο, όμως, θα γείρει αποφασιστικά την πλάστιγγα των δυτικών υπέρ της Ελλάδας, μόνο και μόνο πάλι, για να μην μείνει η Βασιλεύουσά μας στα χέρια των Ρώσων, αυτή την φορά…

Το ερώτημα είναι: πώς η Ρωσία θα χτυπήσει τότε την Κεμαλική πια Τουρκία, την οποία θα καλύπτει το αμυντικό σύμφωνο του ΝΑΤΟ με άμεση πολεμική αρωγή;

Την απάντηση την δίνει και πάλι ο παπα-Γιάννης Καλαΐδης, προλέγοντας ότι θα υπάρξει τότε μια μεγάλη καταστροφή της Αμερικής! Και έτσι δεν θα μπορεί για πολύ καιρό να επέμβει και να βοηθήσει τους Τούρκους…

ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ – ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ο παπα-Γιάννης Καλαΐδης, είχε τονίσει πολλές φορές, ότι πριν πάρουμε την Πόλη, η Αμερική θα πάθει πολύ μεγάλη καταστροφή και έτσι εξηγείται γιατί η Ρωσία θα εισβάλει ανενόχλητη από το ΝΑΤΟ στην Τουρκία, σαρώνοντάς της κυριολεκτικά, μέχρι που θα φτάσει έξω από τα Ιεροσόλυμα και μάλιστα ως το όρος Θαβώρ, όπως φανέρωσε οΆγιος Φιλούμενος(δείτε εδώ)

Υπάρχουν μάλιστα τρεις σχετικές μαρτυρίες, όπως καταγράφονται στο βιβλίο “Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (παπα – Γιάννης) (1925 – 2009), Συντροφιά Αλεξανδρούπολης”

ΜΑΡΤΥΡΙΑ1: “Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπα-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη.

Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε: 

“Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη”.

Ο παππούλης δε (παπα-Γιάννης), μας είπε: “Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν”… (μαρτυρία Μιλτιάδη Τσεσμετζή, Εκπαιδευτικού,  σελ. 86)

ΜΑΡΤΥΡΙΑ 2:“Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. 

Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική – βιολογική καταστροφήγια τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων” (μαρτυρία Ανέστη Μαυροκέφαλου, σελ. 120)

ΜΑΡΤΥΡΙΑ 3:“Σε μια επίσκεψή μας στον παππούλη (παπα-Γιάννη) και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε:

“Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική”!

Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε:

“Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας”.

Τον ξαναρώτησα:

“Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία”.

Τότε η απάντησή του ήταν:

“Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι”.

Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα.

Επίσης, μας είπε:

“Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό”! (μαρτυρία Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, σελ. 141 -142)

Υπάρχουν και άλλες προφητείες για την επικείμενη καταστροφή της Αμερικής (δείτε εδώ).

ΤΟ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΡΗΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Την ώρα που γράφονται μάλιστα αυτές οι γραμμές, αμερικανικά δημοσιεύματα εκφράζουν φόβους για επικείμενη σεισμική έξαρση στο γνωστό ρήγμα Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια, το οποίο στα 1906 είχε δώσει 7,8 ρίχτερ, κατ΄ άλλους 8,3 ρίχτερ, ισοπεδώνοντας τον Σαν Φρανσίσκο, ενώ στην ίδια περιοχή δεσπόζει και η ναυαρχίδα της κινηματογραφικής και καλλιτεχνικής αίγλης της Αμερικής, μια βιομηχανία τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που προβάλει διεθνώς πρότυπα, μόδες και ήθη, συνήθως εντελώς ξένα ή αντίθετα με τον Χριστιανισμό, το Λος Άντζελες… 

Ενώ, μόλις 650 χιλιόμετρα δεξιά του και πίσω, στέκει το περίφημο Μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου της Αριζόναπου έστησε προπύργιο της Ορθοδοξίας και προστασίας των ευσεβών της Αμερικής, ο ίδιος ο αγιασμένος Γέροντας Εφραίμ (+8-12-2019 μ.Χ. – δείτε εδώ). Χάρη σε αυτό το Μοναστήρι και τον τάφο του Αγίου Γέροντα, η καταστροφή, εάν τελικά συμβεί εκεί, δεν θα επιτραπεί να προχωρήσει παραπέρα

Και δεν θα είναι προφανώς τότε μια “απλή” σεισμική καταστροφή, αλλά υπάρχει ανησυχία μήπως βυθιστούν (μη γένοιτο) ολόκληρες πόλεις στον Ειρηνικό και τον Κόλπο της Καλιφόρνια, μια τεράστια βιβλική καταστροφή, που θα σταματήσει την δύναμη και την ανάσα των ΗΠΑ…

Τότε προφανώς, σε ένα τέτοιο κενό, θα μπορέσει να δράσει η Ρωσία, φτάνοντας ως το Ισραήλ, θέλοντας συν τοις άλλοις, εκτός από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, να πάρει και το Ελληνόρθοδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με τους Αγίους Τόπους, όπως και όλο το Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Πάπας και Ισραήλ θα απευθύνουν τότε διεθνή έκκληση στο ΝΑΤΟ να παρέμβει κατά της Ρωσίας, όπως και θα γίνει, με όλες τις χώρες να επιτίθενται πια από παντού και ταυτόχρονα στην Άρκτο. Ακόμη και η Ιαπωνία θα ριχτεί στην πλάτη της αρκούδας, που δεν θα μπορεί να κρατήσει τόσα μέτωπα ανοιχτά και θα αρχίσει να υποχωρεί, ενώ τα πυρηνικά θα καταστρέφουν τις μεγαλουπόλεις των αντιπάλων…

Η Ρωσία πάντως θα έχει φροντίσει να κρατήσει συμμάχους της τους Ισλαμιστές, ενώ στους Τούρκους θα ισχυριστεί ότι μπήκε για να ανατρέψει τους άθεους Κεμαλικούς και θα ξαναδώσει την Κυβέρνηση της Τουρκίας στους Ισλαμιστές του Ερντογάν, κάνοντάς τους πιστούς συμμάχους, πουθα πολεμήσουν μαζί της κατά του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ! Γι΄ αυτό και θα χτυπηθεί ανελέητα τότε η Κωνσταντινούπολη από τους Δυτικούς, με αποτέλεσμα να μην μείνει εκεί ούτε Τούρκος…

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα, κατ΄ εντολή των Αγίων Γερόντων, θα κρατηθεί μακριά από τον ανόητο Γ’  Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα αλληλοεξουδετερώσει τις μεγάλες δυνάμεις και το Ισλάμ και θα απελπίσει την ανθρωπότητα, αναδεικνύοντας και πάλι σε νέα παγκόσμια δύναμη δημιουργίας και ανθρωπιάς την ειρηνική Ορθόδοξη Ελλάδα, που τότε θα της αποδοθεί και επίσημα η Κωνσταντινούπολη, μια για πάντα! 

Η αυθεντική μας Ορθοδοξία τότε θα διαδοθεί παντού, με τους ανθρώπους να λαχταρούν την ειρήνη και την αγάπη της, την αδελφοσύνη της και την θεία σιγουριά που παρέχει…

Η δε Ελληνική Γλώσσα θα γίνει και πάλι διάσημη και περιζήτητη, ως η μόνη που μπορεί να εκφράσει με την μέγιστη δυνατή τελειότητα τα θεία νοήματα και το Ευαγγέλιο.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Θα υπάρξει γαλήνη, ευημερία, χαρά και ειρήνη για αρκετά χρόνια σε όλη την γη, ώσπου τότε θα έρθει ο Αντίχριστος για να χαλάσει και πάλι την θεοσεβή ευτυχία των ανθρώπων και να πλανήσει την Οικουμένηλέγοντας πως είναι ο “Χριστός” και κάνοντας ψευδή και κατά φαντασία θαύματα, ενώ οιδύσμορφοι και απαίσιοι δαίμονές του, θα παρουσιάζονται από τον ίδιο σαν “εξωγήινοιπου δήθεν ήρθαν μαζί του στην γη, γιατί εκεί ακριβώς αποσκοπεί το παραμύθι των δήθεν “εξωγήινων”, ώστε να τους δεχθεί η ανθρωπότητα σαν κάτι αναμενόμενο και “φυσιολογικό”… (δείτε εδώ και εδώ)

Πρώτος όμως, αλλά την τελευταία στιγμή της ορκομωσίας, θα τον καταλάβει ο Πατριάρχης μας στα Ιεροσόλυμα και αμέσως μετά οι ίδιοι οι Εβραίοι, τους οποίους και θα βαλθεί να εξοντώσει αμέσως, για να μην αποκαλύψουν πως δεν είναι τελικά ο “Μεσσίας”, αλλά ο Αντίχριστος Διάβολος!

Τότε το σύμπαν, δημιούργημα του αληθινού Χριστού, θα επαναστατήσει κατά του ψεύδους και του ψεύτη, ο ήλιος θα μισοσκοτεινιάσει, η θάλασσα θα βρωμίσει και όλα θα αποστρέφονται την αντίχριστη βασιλεία του, ενώ η γη θα αρνηθεί να παράγει καρπούς και τεράστια πείνα θα πέσει στον κόσμο, την οποία θα εκμεταλλευτεί ο Αντίχριστος για να σφραγίσει με σφραγίδα απωλείας (666) τους ανθρώπουςώστε να τους πάρει μαζί του στην Κόλαση, από μίσος για τα δημιουργήματα του Τριαδικού Θεού.

Στο τέλος όμως θα παρέμβει ο πραγματικός Χριστός και θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία Του στα μεσούρανα, η Ανάσταση πάντων των Ανθρώπων από Αδάμ και η Κρίση… Και μάκαριοι οι πιστοί του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων, αλλά και οι προ Χριστού δίκαιοι και ενάρετοι, όπως οι πρόγονοί μας, οι Αρχαίοι Έλληνες, που θα κληρονομήσουν την Βασιλεία των Ουρανών, τον ασύγκριτο Παράδεισο, την αιώνια γλυκιά ζωή που δεν θα δύει ποτέ, ζώντας σε αιώνια νεότητα και χαρά!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι να ακούσουμε την προφητική συμβουλή του μακαριστού παπα-Γιάννη Καλαΐδηγια τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, τις οποίες θα μετατρέψουν ξαφνικά σε “κάρτα του πολίτη” με έναν μοναδικό αριθμό, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς αυτόν, οδηγώντας σε μια ολοκληρωτική, τυραννική, απάνθρωπη και τελικά αντίχριστη διακυβέρνηση την ανθρωπότηρα. Διότι πολλοί οι αντίχριστοι και τα αντίχριστα συστήματα, ώσπου να έρθει ο τελευταίος και χειρότερος Αντίχριστος.

Για να μην απωλεσθεί όμως τώρα, πρόωρα ο κόσμος, εν μέσω μάλιστα πρωτοφανούς ασέβειας και ανηθικότητας “Σοδόμων και Γομμόρων”, ο Χριστός θα επιτρέψει Πόλεμο, ώστε και να σταματήσει η ξέφρενη και αχαλίνωτη αμαρτία, να αναγεννηθεί τελικά η ανθρωπότητα και να απλωθεί η ορθή πίστη, ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός, σε όλη την μπερδεμένη οικουμένη, δίνοντας παντού Αγίους και Αγίες, που θα αντισταθούν και θα σώσουν πολύ κόσμο, στα χρόνια του εσχάτου Αντιχρίστου.

Ας κρατηθούμε γερά από την Ορθοδοξία, τον Χριστό, την Παναγία, το Άγιον Όρος και τους Αγίους μας, τους οποίους επί αιώνες παράγει η μικρή Ελλάδα, η Βόρειος Ήπειρος, η Μικρασία και η Κύπρος μας, προς δόξαν Θεού.

Το Πάσχα είναι φέτος στις 5 Μαΐου… Ας ετοιμαστούμε…

Χριστός Ανέστη.

Και η Ελλάς θα ΑναστηθείΗ Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.noiazomai.gr/2024/04/papa-giannis-pasxa-5-maiou.html


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ





  Με πονο υικο γραφωμε τις γραμμες που ακολουθουν εχοντες Χαριτι Θεου την επιγνωσιν του ημετερου ελλειμματος οσον αφορα την μετανοια, τον καταρτισμο και τον εν Αγιω Κυριω Ιησου Χριστω τω Θεω ημετερον ορθοδοξον βιον.. τα ιδιαιτερα και δη εσχατολογικα της αντιΧριστου ταυτης παγκοσμιοποιουμενης εποχης καθως επισης και το γεγονος οτι ο Θρονος του Οικουμενικου Πατριαρχειου ευρισκεται εντος κρατους και εθνους μοχθηρου και αλλοδοξου ιδιαιτερως μισουντος την Πιστιν των ευσεβων και Ορθοδοξων Χριστιανων και τον Ορθοδοξον Ελληνισμον απανταχου γης..
  Ειναι καταστασεις -θελωμε να πιστευωμε, εμφρονως και ουχι αφρονως- δια τις οποιες και υμεις, χωρις τις σχετικες πιεσεις, τις απειλες και τους εκφοβισμους.. εις πολλας αποφασεις και εργα αντιβαινοντα η και διακρινομενα της Ιερας Ορθοδοξου Παραδοσεως δεν θα ενεργουσατε, συνεργουσατε.. η και συμμετειχατε.. εναντιως, η ακομη και επι ξυρου ακμης της Ορθοδοξου Πιστεως και Αληθειας διαβαινοντες και των κρημνων κειμενων ενθεν κακεισε.. δεδομενου και του οτι ΄΄ το Ορθοδοξειν αει εστι ακροβατειν΄΄ και αναγνωριζοντες και συμπονουντες και συμπασχοντες εις τον βαρυτατον σταυρον τον οποιον φερετε ως Οικουμενικος Πατριαρχης και δη εις την εσχατολογικην αυτην εποχην του μεσασμου του Η΄ αιωνος απο κτισεως κοσμου..

  Αλλα παρα ταυτα, παντοτε υικως και καθηκοντως και σεβαστικως μετα φοβου και τρομου Αγιου Κυριου Ιησου Χριστου του μονου Θεου, ως ελαχιστα μελη της μιας Αγιωτατης Ορθοδοξου Εκκλησιας.. με πολλη αγαπη και συμπαθεια αλλα και αληθεια και συνεση Χαριτι Θεου θελωμε να πιστευωμε.. γραφωμε τα κατωθι..

 Ως τεκνα προς πατερα.. ερωτωμεν..

  Α)Διατι εις την Συνοδον του Κολυμβαριου εγραψατε τας αιρεσεις.. εκκλησιας και εφ΄οσον ουτε εις την εννοιαν των Ορθοδοξων Εκκλησιων ισχυωμε να παραβαλωμε αυτας, αλλα ΚΥΡΙΩΣ οτι το Συμβολον της Πιστεως το οποιον ασφαλως συνιστα και την Δογματικην Επιτομην των Αγιων Επτα Οικουμενικων Συνοδων, ρητως και ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ αναφερεται εις ΜΙΑΝ Αγιαν Καθολικην και Αποστολικην Εκκλησιαν οτι δηλαδη εκτος αυτης αλλη Εκκλησια του Θεου, ουτε ειναι, ουτε ευρισκεται ουτε υπαρχει, με αποτελεσμα η διατυπωσις να συνιστα εφαλτηριο εξομοιωσης της Μιας Εκκλησιας με τις αιρεσεις και οι εμβαλωματικες διευκρινισεις να μην ισχυουν να επισκευασουν το Δογματικο και Θεολογικο αυτο.. συγχωρησατε με να τολμησω να ειπω.. ατοπημα!.. και το οποιο ηθελημενα η και αθελητα προσβαλλει ευθεως την Συνολο Ιερα μας Παραδοση!.. επιβαλατε δε και εις τους Αρχιερεις να υπογραψουν τα πρακτικα, ως συμφωνουντας εις παντα.
  Ακομη να ερωτησω, διατι αναρτησατε εις το περιβαλλον της αιθουσης της Συνοδου και περιξ αυτης, συμβολα μη συναδοντα τη ημετερα Ιερα Παραδοσει.. και διατι συστησατε την Συνοδον αυτην κλειστην και μετεχοντας αποκλειστικως και μονον τους προσκεκλημενους εις αυτην.. και τι ακριβως σηματοδοτει η παρουσια εις την Συνοδον αλλοδοξων και αιρετικων ενω απεκλεισθησαν απο αυτην Ορθοδοξοι Ιεραρχαι και Κληρικοι..





  Β) Γνωριζετε ασφαλως οτι ο Παπας, εις συνεντευξιν που εδωσε ανηγγειλε και εξεφρασε την προσδοκια επιγειου Μεσσια,

οι δηλωσεις του παπα..

 “Άνθρωποι, πολύ σύντομα θα έρθει ο “Υιός του Θεού”, που θα μας φέρει την ειρήνη. Εμείς τόσους αιώνες περιμέναμε αυτό το γεγονός και επιτέλους αυτό θα εκπληρωθεί. Αυτός θα φέρει την ειρήνη, την οποία εμείς τόσο περιμέναμε και περιμένουμε αλλά το τίμημα της ειρήνης είναι ότι οι άνθρωποι δε θα έχουν ελεύθερη βούληση. Αλλά για χάρη της ειρήνης στη Γη, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε την ελευθερία μας και να υποταχθούμε σε εκείνον που θα μας φέρει την ειρήνη.  

Εμείς τα έχουμε κάνει όλα και τα κάνουμε για να πραγματοποιηθεί η έλευση του “ειρηνοποιού” μας, και να αυτός ήδη έρχεται! Αυτός θα μας φέρει νέα πολιτική πραγματικότητα στην οποία όλοι εμείς πρέπει να υποταχθούμε. Δε θα υπάρχουν πια διαιρέσεις των ανθρώπων σε θρησκείες, αλλά όλοι θα προσκυνούν έναν “θεό”, γιατί οι θρησκευτικές διαιρέσεις έφερναν μόνο συγκρούσεις, αλλά τώρα όλοι θα είναι ενωμένοι και υποταγμένοι σε αυτόν. Εκείνοι, που δε θα δεχτούν την ενότητα και τη συμφωνία με τη νέα τάξη πραγμάτων, θα θεωρούνται τρομοκράτες, που καταστρέφουν την ειρήνη. 

Εμείς δοκιμάσαμε διάφορους δρόμους, αλλά να επιτέλους εμφανίστηκε εκείνος, που θα εκπληρώσει την αιώνια επιθυμία μας, εκείνος που θα φέρει την ειρήνη όλου του πλανήτη”.




 αλλοτε παλι εφιλει δημοσια τας χειρας εγνωσμενων σιωνιστων και αντιΧριστων, γνωριζετε ακομη οτι πολλας φορας μετερχεται την γνωστην σατανικην χειρονομιαν την συμβολιζουσα τα κερατα του σατανα.. και επομενως ο ανθρωπος αυτος η και ο θεσμος αυτος -και διοτι ο Αγιος Κυριος και Θεος και Σωτηρ ημων Ιησους Χριστος, λεγει οτι απο τον καρπον θα γνωρισωμε το δενδρο..- ως εκδηλως και προδηλως και πασιδηλως και αναιδως και μετα θρασους αμετανοητος, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε κατα διανοιαν να συνταχθει με οτιδηποτε Ορθοδοξο η και να υποταχθει εις την Ιερα Παραδοση της Ορθοδοξου Πιστεως και Αληθειας και ιδιαιτερως διοτι με τα ενεργηματα του αυτα βλασφημει ευθεως εναντιον του Αγιου Πνευματος του Θεου του Αγιου του Ζωντος και το οποιο αυτο ασφαλεστατα γνωριζετε οτι ειναι η μονη ασυγχωρητος αμαρτια απεργαζομενη βεβαιαν την κολασιν, τον ολεθρον και τον αφανισμον του ανθρωπου και δη του αμετανοητως μετεχοντος εις αυτην.









  Αυτο πλεον ως γεγονος μας οδηγει εκοντες ακοντες να λογιζωμεθα το απ΄ευκταιον.. οτι δηλαδη εν πληρη γνωσει και επιγνωσει η και συνειδησει.. ανεχεσθε των τοιουτων απαντων..η και οτι τη σιωπηρα ημων ανοχη εμμεσως πλην σαφως φαινεσθε συγκατατιθεμενος των τοιουτων..

  Γ) Εκεινη η περιβοητος προσευχητικη ΄΄ολονυκτια΄΄ που εγινε προσφατα στην Ιταλια με ''a la cart'' προσκεκλημενους απο ολο τον κοσμο αλλοδοξους, απιστους και διαφορους αιρετικους εις τι ακριβως αποσκοπουσε..και αφου ασφαλως αι Αγιαι Αποστολικαι Διαταγαι και οι Κανονες  καθως και αι Επτα Οικουμενικαι Συνοδοι ρητα απαγορευουν την συμπροσευχη με αιρετικους και δη με βαρυτατα επιτιμια.





  Δ) Πληροφορουμεθα, οτι πλειστοι οσοι Αρχιερεις εις το εξωτερικο και συλλειτουργουν-συγκοινωνουν και συμπροσευχονται μετα των αλλοδοξων συμπαρασυροντες και την ποιμνην.. ενω η Ιερα μας Παραδοσις καθως προεγγραψαμε ειναι απολυτως σαφης και αυστηρη εις τοιαυτας εκτροπας..



  Ε)Διατι ανεχθηκατε εστω και υπονοια σπιλωσης της φημης αυτου του ταπεινου και  ευρυμαθεστατου ακραιφνως Ορθοδοξου και Αγιου ανδρος Αρχιεπισκοπου Αμερικης Δημητριου σχετικα με το σκανδαλο της κακοδιαχειρησεως των δωρεων δια την επανεγερσιν του Ιερου Ναου του Αγιου Νικολαου ενω συμπας ο κοσμος γνωριζει το τι εχει συμβει ακριβως και το ποιοι και πως ευθυνονται εις το ζητημα αυτο και ποιοι μαλιστα εξ' αυτων εμμενουσιν αδιαλωβητοι εις τους κολπους της Ιερας Αρχιεπισκοπης της Αμερικης.

σ.σ. εις το σχετικο αρθρο της ιστοσελιδος που ακολουθει αναφερονται λεπτομερεστατα στοιχεια σχετικα με την υποθεση αυτη.
16 Μαρ 2020 — ... Αγίου Νικολάου αποσπώντας(σύμφωνα τουλάχιστον με τους ισχυρισμούς του)νέες μεγάλες δωρεές. Στην προσπάθεια του να στηριχθεί στην παλαιά ...
και διατι ανεχθηκατε το τοιουτον αρχιτεκτονημα του νεου Ιερου Ναου το οποιον ειναι ξενον της Ιερας μας Παραδοσεως.. και εις το οποιον προσφατως καθως πληροφορηθηκαμε διοργανωθηκε συναξις με τιτλον ''βραδυα πουρου''!..




  ΣΤ)Διατι ανεχεσθε εις τους κολπους της Εκκλησιας Ιερωμενους οι οποιοι αναγνωριζουν ως γονεις δημοσιως δεδηλωμενους σοδομιτας.. την ιδια ωρα που δικαιως θετετε σε αργια και παυση Μεγαλον Πατριαρχικον Αρχιμανδριτη του οποιου η χειρ.. επεξεταθει κλοπικως εις υλικον τι στοιχειον.. μηπως τα αμαρτηματα που αφορουν εις τα αψυχα ειναι ελαφρυτερα εκεινων που αφορουν εις τα εμψυχα; 

  Αυτα τα παιδακια που βαπτισθηκαν εις το Ονομα του κτισαντος τον Ουρανον και την γην και παντα τα εν αυτοις λιαν καλως.. και ποιησαντα τον ανθρωπον, αρσεν και θηλυ και ενετειλαντα εις αυτους το αυξανεσθε και πληθυνεσθε και την συστασιν των Ορθοδοξων οικογενειων.. τι θα βλεπουν.. τι θα ακουνε.. και τι θα ζουνε, μεσα σε αυτο το σπιτι.. σε ποια οικογενεια στο Ονομα του Μεγαλοδυναμου Θεου (''φριξον ηλιε, στεναξον η γη'') και σε τι ακριβως συνεργησαμε ηθελημενα η και αθελητα.. και αληθεια.. ποια θα ειναι η αξιομισθια μας δι αυτο..
  Αντι να στηλιτευσουμε ως Εκκλησια, αυτου του ειδους τις ''αναδοχες΄΄.. ''ανοχες'' μαλλον ειπειν..  και ''οικογενειες'' και  να απεχωμε εντελως απο πασης σχετικης τελετουργιας, μηπως και στο ζητημα αυτο.. εκοντες ακοντες, βλασφημησαμε παντες οι μετεχοντες και ανεχομενοι, εναντιον του Αγιου Πνευματος;





  Ζ) Δια το εργον της Αγιοκαταταξεως των νεων Αγιων της Ορθοδοξου Πιστεως να καταθεσω ταπεινα, οτι με βαση την Ιερα Παραδοση της Εκκλησιας μας.. εις τις περιπτωσεις εκεινες οπου βεβαιωμενα ο υποψηφιος εις Αγιοκαταταξιν εχει διδαξει η και συγγραψει ασυμφωνως μετα της Ορθοδοξου Πιστεως .. εις μηδεμιαν περιπτωσιν αρμοζει να γινεται η Αγιοκαταταξις αυτου.. ακομη και αν εχει επιτελεσει θαυματα εν τω βιω.. αλλως ειναι ως να επαινουμε η και να αποδεχομεθα ετεροδιδασκαλιες εις την Εκκλησιαν..και ισως -φευ- να φθασωμεν εις το σημειον να επιλεγωμεν ποιον Αγιον και ποιαν Εικονα θα προσκυνησωμεν και ποιαν οχι.

  Προς τουτοις ηθελα επι τη ευκαιρια να ερωτησω δια την Αγιοκαταταξιν του Αγιου Πατριαρχου Ανθιμου Γ' 1822-1824 ο οποιος υπηρξεν Ομολογητης αλλα και αμεμπτου βιου ακραιφνως Ορθοδοξος Πατριαρχης.. οθεν υικως παρακαλω υμας ως ελαχιστο μελος της Εκκλησιας οπως φερετε τον φακελλον αυτου εις επικαιροτητα.. και εξετασιν.. υπερ της Αγιοκαταταξεως αυτου.




 Η) Με τους Εσφιγμενιτας επι Μεθοδιου, οσον αφορα τις αντιληψεις και τις μεθοδους τους, δεν συμφωνω.. μαλιστα προσφατως ο Ηγουμενος της Ιερας Μονης αρνηθηκε και αυτην ακομη την Αγιοτητα του Οσιου Γεροντος Παισιου.. αλλα ομως.. και συγχωρησατε μου, πολυ περισσοτερο δεν συμφωνω με το να στελνωμε την Αστυνομια εναντιον τους, να τους δερωμεν και να τους αποκλειωμεν εις μαρασμον και εξουθενωσιν.. ακομη δεν συμφωνω με την Αστυνομοκρατιαν και την Αστυνομευσιν εις το Αγιον Ορος καθως επισης και με τον διορισμο του νυν Διοικητου και δια τον οποιον πληροφορουμεθα οτι υπηρξεν πρωην αρχηγος της Ε.Υ.Π... καθως αντιλαμβανεσθε, ολα αυτα προσβαλλουν και εξουθενουν βαναυσα το Μοναδικο Πολιτευμα.. βεβαιως και ασφαλως ο τοπος πρεπει να φυλασσεται απο εν γενει ασεβεις και επιβουλους.. αλλα σε καμμια περιπτωση με τον τροπο αυτο.. αντιλαμβανομαι οτι υπαρχουν θεματα και μαλιστα σοβαρα εις οτι αφορα το ρωσικο στοιχειο και τις επιρροες του στη βαση του σλαυικου διεθνισμου (γνωριζουμε καλως οτι εποφθαλμιουν οι ρωσοι, Ιεροσολυμα, Αγιον Ορος και Πατριαρχειον), αυτο ομως δεν σημαινει οτι εξ΄αιτιας αυτων θα καθημαξουμε τον Ορθοδοξο Ελληνικο Μοναχισμο.. Ειναι γεγονος οτι εχουν ''φυτευσει'' πολλες ''πρεσβειες'' εις διαφορους τοπους και ασκουν επιρροας, αλλα η λυσις θα δοθει με αλλον τροπον, οχι με αυτον και παντως ολη αυτη η πραγματικοτης και αληθεια, συγχωρησατε μου να πω, οτι δεν συγχωρει την αναγνωριση των πρωην σχισματικων στην Ουκρανια.. Ο Αγιος Ανθιμος ο Γ΄ ο Μεγας, καθως τον αποκαλει ο μακαριστος Γεωργιος Λαμπακης, και του οποιου υικως εξαιτουμαι την Αγιοκαταταξιν, ουδεποτε υπεστειλε την Σημαια της Ορθοδοξου Πιστεως και Παραδοσεως, εναντι μηδεμιας εναντιας απαιτησεως κοσμικης αρχης και εξουσιας, τουτο δε εγενετο εις αυτον εις φυλακην, βασανιστηρια και εξοριαν.. ευχομαι εκ μεσης καρδιας ει και ολιγον ινα συνισταθωμεν αυτω!


  Θ) Ηδη το σφραγισμα εχει αρχισει, καθως ενδεχομενως γνωριζετε..η μεθοδος λεγεται ισοτοπικη σημανσις και διενεργειται στη διαδικασια της εκδοσης της νεας ηλεκτρονικης ταυτοτητος.. οπου κατα την φωτογραφιση του προσωπου, εκπεμπεται και μια ακτινα λειζερ στο μετωπο η οποια χαρασσει αορατως μεν αλλα ορατως δια τα scanners.. στο συστημα του γραμμωτου κωδικα του χξς.. 666 τον αριθμο της ταυτοτητος, ως μοναδικο αριθμο ταυτοποιησης εις την κοσμικην (απο οτι φαινεται με βαση τα σημεια των καιρων και εις την Εκκλησιαστικην) αρχην.. δηλαδη συντελειται ηδη πλεον η καταλογοποιηση και αριθμοποιηση του ανθρωπου εις το επαρατο αντιΧριστο συστημα καθως και οι Αγιοι μας παλαιοι και νεοι, εχουν πληροφορησει σχετικως.. και το οποιον αναφερεται εις τον υπερυπολογιστη των Βρυξελλων (την τεχνητη νοημοσυνη και τα συγχρονα πληροφοριακα συστηματα) και του οποιου τα αρχικα γραμματα παραδοξως ειναι B.E.A.S.T. (BEAST: ΘΗΡΙΟΝ,  ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ κεφ.ιγ στ.17-18)..παρα ταυτα ελαχιστοι ποιμενες, απετρεψαν την ποιμνην απο την βεβαιαν αυτην ασφαλεστατην και ανεπανορθωτον εις τελος σφαγην και ολεθρον..




σ.σ. διαδικτυακες πληροφοριες δια την ισοτοπικην σημανσιν:

  Τι μελετατε ενδεχομενως, δι απαντα τα ανωτερω.. θα επιληφθειτε;
  
 Συγχωρησατε μου να λογιζομαι.. οτι δια τον καιρο αυτο, ισως συμφερει πρωτιστως δια τον Χριστιανο, η Ομολογια η και το Μαρτυριο ακομη Χαριτι και Δυναμει Θεου Αγιου και δια την ημερα της απολογιας μας προς τον Αγωνοθετη Θεο και τον επεκεινα βιο, ο οποιος θα ειναι ο μονος αιωνιος και αληθης..
 
Αναμενωμεν ασμενως την υμετεραν ανταποκρισιν οτι οι καιροι ου μενετοι..

  Ας συλλογισθουμε ισως, ολο το πληρωμα της Εκκλησιας, εις ποιον εχωμεν την απολογιαν ημων εν τη φοβερα και φρικωδεστατη ημερα της Κρισεως.. 

  Γνωριζετε με τι πνευμα, πως και διατι σας τα γραφω ολα αυτα..

  Επιλεγων, ευχομαι διαπρυσιως την Σωτηριαν και τον Αγιασμον του συμπαντος κοσμου, αλλα καθως καλλιον εμου γνωριζετε, ανενδεκτον εστι το τοιουτον ατερ Ορθοδοξου Πιστεως, Αληθειας και βιου.. πονου, κοπου, προσφορας και θυσιας.. οι δε καιροι ου μενετοι και η ωρα του θανατου αδηλος, ευκταιον δε οπως αυτη συνισταθη εις την Αναστασιν, την αιωνιον Ζωην, την Σωτηριαν και τον Αγιασμον του συμπαντος κοσμου.. Αμην γενοιτο!

                                                        
     ΚΑΙ ΤΩ ΜΟΝΩ ΤΡΙΑΔΙΚΩ ΘΕΩ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ 
                                                     ΕΙΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ                                                                                            
                                                                 ΑΜΗΝ!!!