ΠΕΡΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

 













Αγαπητοι μου αδελφοι.. αναγκαζομαι ως εσχατος και ελαχιστος εις ορισμενες καταχωρησεις.. δεν αγαπω την διαφημιση ουτε την αυτοπροβολη.. εχω μια ευαισθησια οταν ακουω να βλασφημειται η και να διαστρεφεται η Πιστις.. οτι και εγω υπηρξα και αιρετικος και βλασφημος.. Χαριτι Θεου Αγιου τα τελευταια 33 χρονια εργαζομαι με αφανεια εις τον Αμπελωνα του Κυριου παραλληλα με την μελετη της Ιερας Γραφης και των Αγιων και Θεοφορων Πατερων.. αλλα οταν ακουω η και διαβαζω καποιους οι οποιοι ομιλουν η και γραφουν ''αυθεντικως'' πλειον και αυτου του παπα.. ''αλανθαστοι''.. οταν μεταχειριζονται για τους απλους και ταπεινους αδελφους τους αισχρα προσωνυμια.. υβρεις και βλασφημιες.. κατι παθαινω.. ολους αυτους δεν θα τους ακουσεις ποτε να σου μιλουν για το χαραγμα το οποιο ηδη γινεται.. ολους αυτους δεν θα τους ακουσεις ποτε να σου μιλουν για τον σοδομονομο.. για την παναισχρη και ευθεια προδοσια της Πατριδος μας.. αλλα εξαντλουν την ''αυθεντικοτητα'' τους βλασφημουντες εκοντες ακοντες τους αδελφους.. ως ''υπερορθοδοξοι'' πανω και απο τους Αγιους Πατερες της Πιστεως.. κρινοντες και αμφισβητουντες και αυτους τους Αγιους.. αυτην την συνολον Ιεραν Παραδοσιν της Εκκλησιας μας και διοτι οταν αθετεις μικρον.. αθετεις το συνολον.. θα τολμουσαν να κρινουν και αυτον τον Θεον και Σωτηρα μας.. αν αυτο δεν ενειχε τον κινδυνον να αποκαλυφθουν οποιοι ειναι αυτοι εν Αληθεια.. τινες δε εξ αυτων βλασφημουν εκοντες ακοντες και αυτους τους Αγιους και υβριζουν χυδαιοτατα τους αδελφους.. αλλοι παλιν απο τα αριστερα βλασφημουν τα Ιερα Λειψανα των Αγιων.. η και λατρευουν τα ειδωλα και τους ψευδοθεους του ολυμπου καθυβριζοντες και αυτοι και βλασφημουντες χυδαιοτατα.. ολοι αυτοι αμετανοητοι ανηκουν στην ιδια μεριδα.. στην μεριδα της απωλειας και το οποιον εγκαρδιως απευχομεθα υπερ μετανοιας και Σωτηριας παντων αυτων.. χαρακτηριστικα η και ομοια αυτων γνωρισματα ειναι ο ανεπιγνωστος ζηλος η απουσια πασης διακρισεως ο φανατισμος η εμπαθεια η ημιμαθεια η κακομαθεια η εκουσια η και ακουσια ασεβεια και βλασφημια και η φρεναπατη της αυθεντικοτητος του αλανθαστου και της υπεροχης εναντιον παντων των αδελφων.. αυτοι δε ειναι οι εκτος των αδελφων κρινοντες και αυτους τους Αγιους ακομη και αυτον τον Θεον..
Αφορμη δι' απαντα τα ως ανω ειναι οι ασεβειες και οι βλασφημιες οι οποιες εξετοξευθησαν προφατα εναντιον της Αγιας Τριαδος και του Αγιου Πνευματος.. αρυομαι μεταξυ αλλων και με αφορμη διαλογον μεταξυ Χαριλαου και Ιωαννου απο αυτο το δημοσιο βημα.. γνωριζουν εκεινοι..

Κατά το 1508 πάλι, πού ό Όσιος συμπλήρωνε τον 23ο χρόνο σ' αυτή την έρημο κι ενώ ήταν στο ερημικό κελί του μια νύχτα και κατά τη συνήθεια του προσευχόταν, ξαφνικά στο σημείο πού βρι­σκόταν έλαμψε ένα μεγάλο φως.

Ό Όσιος ξαφνιάστηκε και σκέφ­τηκε: «Τι να σημαίνει αυτό;» Και αμέσως είδε τρεις ανθρώπους να έρχονται προς αυτόν ντυμένοι με λαμπρά, λευκά ενδύματα.

Ήταν ωραιότατοι και αγνοί, λάμποντας περισσότερο απ' τον ήλιο και αστράφτοντας με μια ανέκφραστη ουράνια δόξα.. Καθένας τους κρατούσε στο χέρι κι ένα σκήπτρο.

Όταν τους είδε ό Όσιος έτρεμε ολόκληρος, γιατί τον κατέλαβε φόβος και τρόμος Και μόλις συν­ήλθε λίγο προσπάθησε να τους προσκυνήσει μέχρι το έδαφος. Εκείνοι όμως τον έπιασαν απ' το χέρι, τον σήκωσαν και του είπαν:

Έχε ελπίδα, μακάριε, και μη φοβάσαι.

Και ό Άγιος είπε:

-Κύριοι μου, εάν βρήκα κάποια χάρη ενώπιον σας, πέστε μου ποιοι είστε πού, ενώ έχετε τόση δόξα και λαμπρότητα, καταδεχθήκατε να έρθετε προς το δούλο σας, γιατί ποτέ μου δεν είδα κανένα με τέτοια δόξα όπως εσείς.

Εκείνοι του απάντησαν:

-Μη φοβάσαι, άνθρωπε θείων επιθυμιών, γιατί το Άγιο Πνεύμα ευαρεστήθηκε να κατοικήσει σε σένα για την αγνότητα της καρδιάς σου και όπως σου προείπα πολλές φορές έτσι και τώρα σου λέω ότι πρέπει να φτιάξεις εκκλησία, να συγκεντρώσεις αδελφούς και να δημιουργήσεις μοναστήρι, γιατί με σένα ευδόκησα να σώσω πολλές ψυχές και να τους φέρω στην επίγνωση της αλήθειας.

Ακούγοντας αυτά ό Όσιος γονάτισε και πλημμυρισμένος από δάκρυα είπε:

- Κύριε μου, ποιος είμαι εγώ ό αμαρτωλός, ό χειρότερος απ' όλους τους ανθρώπους, πού θα ήμουν άξιος ν' αναλάβω τέτοιες ευ­θύνες, σαν κι αυτές για τις οποίες μου μίλησες; Είμαι αδύνατος για ν' αποδεχτώ τέτοια αποστολή. Γιατί εγώ ό ανάξιος δεν ήρθα σ' αυτόν τον τόπο για να κάνω αυτά πού με προστάζεις, αλλά μάλλον για να κλάψω τις αμαρτίες μου.

Μόλις είπε αυτά ό Όσιος κειτόταν κάτω στο έδαφος και ό Κύ­ριος τον έπιασε πάλι απ' το χέρι, τον σήκωσε και του είπε:

-Σήκω όρθιος, πάρε θάρρος και δύναμη και κάνε όλα όσα σε πρόσταξα.

Ό Όσιος απάντησε:

- Κύριε μου, μη θυμώνεις μαζί μου πού τόλμησα να σου αντιμιλήσω- πες μου, σε τίνος το όνομα θέλεις να τιμάται ή εκκλησία πού ή αγάπη Σου για το ανθρώπινο γένος θέλει να χτιστεί σ' αυτόν τον τόπο;

Και ό Κύριος είπε στον Όσιο:

Όπως βλέπεις τον ένα να σου μιλάει με τρία πρόσωπα, φτιάξε την εκκλησία στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, της Αγίας Τριάδος «εν μια τη ουσία». Σου αφήνω την ειρήνη Μου και ή ειρήνη Μου πού σου χαρίζω θα είναι μαζί σου. 

Και ξαφνικά ό Όσιος είδε τον Κύριο με απλωμένα φτερά να βαδίζει στο έδαφος, σαν να περπατούσε με τα πόδια, και μετά έγινε άφαντος.

Ό όσιος Αλέξανδρος ήταν συνεπαρμένος από πολλή χαρά και φόβο και ευχαρίστησε θερμά γι' αυτό το Θεό, πού τόσο αγαπάει το ανθρώπινο γένος.

Μετά άρχισε να σκέπτεται πώς και πού θα χτίσει την εκκλησία. Αφού σκέφτηκε πολύ και προσευχήθηκε γι' αυτό στο Θεό, άκουσε ξαφνικά μια μέρα μια φωνή να του μιλάει από ψηλά. Κοιτάζοντας προς τα πάνω ό Όσιος είδε έναν άγγελο του Θεού πού φορούσε μανδύα και κουκούλια να στέκεται στον αέρα με απλωμένα φτερά και με τον ίδιο τρόπο πού άλλοτε εμφανίστηκε στο μεγάλο Παχώμιο, με τα χέρια του τεντωμένα προς τον ουρανό να λέει: «Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός, Αμήν». Και μετά είπε στον Όσιο:

- Αλέξανδρε, ας χτιστεί ή εκκλησία σ' αυτόν τον τόπο στο όνομα του Κυρίου πού εμφανίστηκε σε σένα με τρία πρόσωπα, του Πατρός και του Υιού και του Άγιου Πνεύματος, της αδιαιρέτου Τριάδος.

Και λέγοντας αυτά σημείωσε στον τόπο εκείνο το σημείο του σταυρού με το χέρι του και έγινε άφαντος. Ό Όσιος ευφράνθηκε πολύ με το όραμα αυτό, δοξολόγησε το Θεό πού δεν παρείδε τη δέηση του και στο σημείο αυτό τοποθέτησε ένα σταυρό.


Ό Όσιος Αλέξανδρος συνέχισε τότε το δρόμο του και ήρθε στο μοναχικό ερημητήριο του όπου έκανε τις συνηθισμένες προσευχές του στο Θεό, οπότε ξαφνικά ένας άγγελος με λαμπρά ενδύματα παρουσιάστηκε μπροστά του.

Βλέποντας τον ό Όσιος αισθάνθηκε φόβο και τρόμο και πέφτοντας στο έδαφος έμεινε εκεί σαν νεκρός. Ό άγγελος τον έπιασε από το χέρι και του είπε:

Είμαι άγγελος Κυρίου και ό Θεός με έστειλε να σε διαφυλάξω απ` όλες τις απάτες του πονηρού διαβόλου και να σου υπενθυμίσω τα θεια οράματα πού είχες δει σ' αυτόν τον τόπο πού έχεις εγκατα­σταθεί - γιατί οι εντολές Του πρέπει να εκτελεστούν - ό Κύριος σε εξέλεξε να γίνεις οδηγός σε πολλούς για τη σωτηρία τους.

Σού δη­λώνω ότι το θέλημα του Θεού είναι να χτίσεις σ' αυτόν τον τόπο μια εκκλησία στο όνομα της Αγίας Τριάδος, να συγκεντρώσεις αδελ­φούς και να ιδρύσεις μοναστήρι. Κι αφού είπε αυτά ό άγγελος έγινε άφαντος.

Αγιος Αλεξανδρος Σβηρ.. επισκεψις Αγιας Τριαδος


ΜΕΤΑΝΟΙΑ






 θελω λοιπον τωρα να ιδω.. οτι θα γραψω ενα αμιγως πνευματικον.. θα το θαψει ο αλγοριθμος.. η θα αναδειχθει και φανει.. ως ανατελλον.. και δι΄αυτο σας γραφω συχνα.. βλεπετε εις το προφιλ τις αναρτησεις διοτι ο αλγοριθμος ειναι αληθως ενας αριθμος.. 666.. που φερνει.. αλγος!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΟΥΤΟ ΕΧΩΜΕΝ ΑΝΤΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΑΕΙΠΟΤΕ ΝΑ ΕΥΧΕΣΘΕ.. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΞΟΥΘΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΝΕΡΓΗΤΟΥΣ.. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΨΑΛΜΙΚΟΝ ΛΕΓΕΙ.. ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ!!!.. ΩΣ ΕΚΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚΛΕΙΠΕΤΩΣΑΝ ΩΣ ΤΙΚΕΤΑΙ ΚΗΡΟΣ.. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.. ΠΥΡΟΣ!!!... ΙΣΧΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣΘΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΙΣΤΙΣ ΗΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΝ ΗΜΩΝ.. ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ!!! ΤΟΝ ΚΤΙΣΑΝΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ... ΟΣΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΑΝ ΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΑΙΡΟΥΜΕΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ.. ΙΣΧΥΕΙ Ο ΘΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΗΜΩΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΗΔΑΜΩΣ ΜΗΔΟΛΩΣ ΠΡΟΑΙΡΟΥΜΕΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ.. ΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΕ ΥΜΙΝ.. ΚΡΟΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΗΣΕΤΕ!!!.. ΑΓΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΔΩΔΕΚΑ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ (ΣΥΝ ΜΑΤΘΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ).. ΗΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝ ΤΩ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΜΕΛΛΕΙ ΣΥΜΒΗΝΑΙ!!!.. ΔΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΟΛΙΓΩΡΟΥΜΕ;;;... ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΕΘΑ;;; ΠΩΣ;;; ΠΩΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ;;;.. ΠΩΣ;;;... ''ΣΠΑΕΙ'' Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.. ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΕΜΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;;;... ΒΑΖΕΙ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.. Η ΦΑΡΙΣΑΙΚΩΣ.. ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΑΥΤΟΝ;;;.. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΗΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ.. ΟΣΟ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.. ΠΑΡΑΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.. ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ.. ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.. ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!!!.. ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.. ΦΥΛΑΞΕ ΤΟΝ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!.. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!.. ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΘΡΗΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟΝ ΕΜΜΕΣΜΑ!!!.. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΤΗΝΗ.. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.. ΕΙΣΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ!!!.. ΠΡΟΣΕΧΕ!!!.. ΕΠΙΜΕΛΕΙΣΘΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.. ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥ.. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑΝ ΜΗΤΕΡΑ.. ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΟΥ.. ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΜΟΙΑΣΑΝ!!!.. ΣΥΧΝΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.. ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ.. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΠΡΟΣΕΧΕ!!!... ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!.. ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΜΟΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ... ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ;;;... ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;;;.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;;... ΟΧΙ... ΟΧΙ... ΟΧΙ... !!!... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!... ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΘΕΟΥ.. ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΙΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ!!!... ΑΜΗΝ!.. ΑΜΗΝ!... ΑΜΗΝ!!!
ΚΑΙ ΤΩ ΜΟΝΩ ΤΡΙΑΔΙΚΩ ΘΕΩ Η ΔΟΞΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ..

 



8 Ιουλίου η σύναξη πάντων των Στρατιωτικών Αγίων μας.
Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυναμεις
Μεγάλοι Άγιοι Στρατιωτικοί
-ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος
-ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης
-ο Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης
-ο Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων
-ο Άγιος Κωνσταντίνος
-ο Άγιος Μερκούριος
-ο Άγιος Μηνάς
-ο Άγιος Λογγίνος
-ο Άγιος Ευστάθιος
-ο Άγιος Σέργιος
-ο Άγιος Βάκχος
-ο Άγιος Αρτέμιος
-ο Άγιος Προκόπιος
Ας είναι πρεσβευτές όλων μας και της αγαπημένης μας πατρίδας .
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

 

21 Ιουνίου στις 2:19 π.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ο Σωκράτης στην απολογία του έλεγε: «Ω Αθηναίοι, σ' όλη σας τη ζωή θα κοιμάστε. Με καταδικάζετε σε θάνατο εμένα που κατάφερνα να σας ξυπνώ από τον ύπνο του σκοταδιού. Θα

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..
ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΘΩΣ Η ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΗΔΕΝΟΣ.. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΠΟΘΟΥΜΕ ΔΙΑΠΡΥΣΙΩΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΙΝΑ ΕΞΩΜΕΝ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ..
ΕΝΙΟΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΕΜΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΛΕΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΙΑ.. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
θελω λοιπον τωρα να ιδω.. οτι θα γραψω ενα αμιγως πνευματικον.. θα το θαψει ο αλγοριθμος.. η θα αναδειχθει και φανει.. ως ανατελλον.. και δι΄αυτο σας γραφω συχνα.. βλεπετε εις το προφιλ τις αναρτησεις διοτι ο αλγοριθμος ειναι αληθως ενας αριθμος.. 666.. που φερνει.. αλγος!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΟΥΤΟ ΕΧΩΜΕΝ ΑΝΤΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΑΕΙΠΟΤΕ ΝΑ ΕΥΧΕΣΘΕ.. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΞΟΥΘΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΝΕΡΓΗΤΟΥΣ.. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΨΑΛΜΙΚΟΝ ΛΕΓΕΙ.. ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ!!!.. ΩΣ ΕΚΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚΛΕΙΠΕΤΩΣΑΝ ΩΣ ΤΙΚΕΤΑΙ ΚΗΡΟΣ.. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.. ΠΥΡΟΣ!!!... ΙΣΧΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣΘΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΙΣΤΙΣ ΗΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΝ ΗΜΩΝ.. ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ!!! ΤΟΝ ΚΤΙΣΑΝΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ... ΟΣΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΑΝ ΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΑΙΡΟΥΜΕΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ.. ΙΣΧΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΗΜΩΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΗΔΑΜΩΣ ΜΗΔΟΛΩΣ ΠΡΟΑΙΡΟΥΜΕΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ.. ΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΕ ΥΜΙΝ.. ΚΡΟΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΗΣΕΤΑΙ!!!.. ΑΓΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ.. ΔΩΔΕΚΑ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ (ΣΥΝ ΜΑΤΘΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ).. ΗΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝ ΤΩ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΜΕΛΛΕΙ ΣΥΜΒΗΝΑΙ!!!.. ΔΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΟΛΙΓΩΡΟΥΜΕ;;;... ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΕΘΑ;;; ΠΩΣ;;; ΠΩΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ;;;.. ΠΩΣ;;;... ''ΣΠΑΕΙ'' Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.. ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΕΜΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;;;... ΒΑΖΕΙ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.. Η ΦΑΡΙΣΑΙΚΩΣ.. ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΑΥΤΟΝ;;;.. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΗΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ.. ΟΣΟ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.. ΠΑΡΑΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.. ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ.. ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.. ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!!!.. ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.. ΦΥΛΑΞΕ ΤΟΝ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!.. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!.. ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΘΡΗΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟΝ ΕΜΜΕΣΜΑ!!!.. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΤΗΝΗ.. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΑΙΜΟΝΑ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ;;;.. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΩΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ;;;... ΕΣΥ.. ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ;;;.. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ.. ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.. Η ΤΙΓΡΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΓΡΗ;;;.. ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΡΩΣ.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ;;;.. Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΣΥ!!!... ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ;;;... ΕΙΣΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ!!!.. ΠΡΟΣΕΧΕ!!!.. ΕΠΙΜΕΛΕΙΣΘΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.. ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥ.. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑΝ ΜΗΤΕΡΑ.. ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΟΥ.. ΕΚΕΙΝΟΙ.. Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΜΝΗΣΤΩΡ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΜΟΙΑΣΑΝ!!!.. ΣΥΧΝΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.. ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ.. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΠΡΟΣΕΧΕ!!!... ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!.. ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΜΟΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ... ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ;;;... ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;;;.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;;... ΟΧΙ... ΟΧΙ... ΟΧΙ... !!!... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!... ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΘΕΟΥ.. ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΙΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ!!!... ΑΜΗΝ!.. ΑΜΗΝ!... ΑΜΗΝ!!!
ΚΑΙ ΤΩ ΜΟΝΩ ΤΡΙΑΔΙΚΩ ΘΕΩ Η ΔΟΞΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 


12 Ιουνίου στις 11:42 π.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
πω.. πω.. πως κυνηγουν αυτο το αρθρο της τρικλοποδιας..
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος για το τουρκόψυχο ΚΙΕΦ στη Θράκη
«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Θράκη δεν στόχευσε στις Βρυξέλλες αλλά σε εθνικιστικούς στόχους»
1 ημέρα ago in ΕΚΚΛΗΣΙΑ 0
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος για το τουρκόψυχο ΚΙΕΦ στη Θράκη
6
SHARES
237
VIEWS
Share on Facebook
Share on Twitter
Σε δήλωση-προειδοποίηση προχώρησε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος μετά την επικίνδυνη άνοδο του φιλοτουρκικού Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ DEB) στην Θράκη που ήρθε πρώτο σε Ξάνθη και Ροδόπη.
Ο κ. Άνθιμος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για το εκλογικό αποτέλεσμα, υπενθυμίζοντας τις αναθεωρητικές βλέψεις της Τουρκίας που επιμένει να μιλάει για «Γαλάζια Πατρίδα».
«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Θράκη, που φαίνεται ότι δεν στόχευσε στις Βρυξέλλες αλλά σε εθνικιστικούς στόχους, χρειάζεται πλέον να μας προβληματίσει σοβαρά» τονίζει στη δήλωσή του και προσθέτει:
«Η αφίσα του ΚΙΕΦ δικαιώθηκε, παρά τις προσπάθειες της ελληνικής Πολιτείας και της Κοινωνίας, από δεκαετίες, να ενσωματώσει σύνολο τον θρακικό πληθυσμό στον ελληνικό και ευρωπαϊκό κορμό» αναφέρει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και καλεί σε επαγρύπνηση:
«Έτσι το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την τακτική της γείτονος να εμμένει στον αναθεωρητισμό της, να διατηρεί το casus belli και να εμπνέεται από μια «Γαλάζια Πατρίδα», επιβάλλει, χωρίς στρουθοκαμηλισμούς πια, να δούμε όλα τα θέματα της περιοχής μας εξυπαρχής και από άλλη οπτική γωνία. Και όπως είπε ο ποιητής (Μ. Αναγνωστάκης) “…και όχι αυταπάτες προπαντός”»!» καταλήγει ο . Άνθιμος.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο