ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

 








ΟΛΑ.. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.. ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΟΥΜΕΝΑ..  ΑΠΟΛΥΤΩΣ.. ΦΑΝΕΡΑ.. ΑΠΟΛΥΤΩΣ..ΤΩΡΑ..



Αποκ. 13,11    Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.
Αποκ. 13,11    Και είδα άλλο θηρίον να ανεβαίνη από την γην• και είχε δύο κέρατα, που εμοιαζαν σαν κέρατα αρνίου• ωμιλούσε όμως σαν δράκων.

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ.. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.. ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ Γ΄ ΔΟΥΚΑ ΕΛΕΗΜΟΝΑ.. Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΣ.. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ.. Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.. ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΑΚΟ.. (ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΚΟ).. ΑΡΝΙΟ.. ΑΛΛΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.. Η ΔΙΚΕΡΗ ΠΑΠΙΚΗ ΜΙΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.. Ο ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΣΑΝ ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΤΟΝ Δ'.. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ.. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!


Αποκ. 13,12     καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.
Αποκ. 13,12 και εκτελεί όλην την εξουσίαν του πρώτου θηρίου ενωπιον αυτου. και κάμνει την γην και εκείνους που κατοικούν εις αυτήν να προσκυνούν το πρώτον θηρίον, του οποίου η θανάσιμος πληγή έχει θεραπευθή.

Ο ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Η ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΗΡΙΟΝ.. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ.. ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΘΗΚΕ Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ.. ΟΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.. ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ Ο ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.. Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ.. ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.. ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΘΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΟΥ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΕΩΣ.. 

Α  Λ  Λ  Α... ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ.. ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ!!!


Αποκ. 13,13   καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
Αποκ. 13,13    Και κάμνει μεγάλα και τερατώδη σημεία, ώστε και από τον ουρανόν να κατεβαίνη πυρ εις την γην εμπρός εις τα μάτια των ανθρώπων

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΑΑRP ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΙΩΝ.. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.. ΚΑΝΑΔΑΣ.. ΕΛΛΑΔΑ.. ΧΑΒΑΙ.. Κ.Α... 


Αποκ. 13,14    καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.
Αποκ. 13,14     Και παρασύρει εις την πλάνην τους κατοίκους της γης με τις δυναμεις δια τις οποίες του εδόθη κατα παραχωρηση του Θεού να τις κάνη, λέγων και προτρέπων τους κατοίκους της γης να κάμουν εικονα του θηριου το οποίον παρ΄οτι είχε λάβει την πληγήν της μαχαίρας, εν τούτοις έζησε.

ΚΑΘΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ.. ΟΥΤΩ ΚΑΙ ΝΥΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΗΡΙΟΝ.. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ.. ΔΗΛΑΔΗ ''ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ''.. ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!!.. KAI Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ''ΠΝΕΥΜΑ'' ΥΛΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΙΟ (ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΒΜ ΣΥΜΒΑΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ.. Η ROM KAI H RAM ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.. ΕΔΡΑΖΟΥΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ χξς.. 666).. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ.. ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.. ΔΗΛΑΔΗ.. ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΣΕ ΑΥΤΗΝ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.. ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΟΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗ.. ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ B.E.A.S.T... ΘΗΡΙΟΝ.. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ''ΚΑΡΔΙΑ'' ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.. ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΡΙ.. ΕΙΧΕ ΕΙΠΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ BEAST.. TO ΘΗΡΙΟΝ.. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΕΙ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!  ΤΙ ΕΝΑΡΓΕΣΤΕΡΟΝ.. ΤΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΝ.. ΤΙ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ!!!.. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗΝ ΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ.. ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ;;;.. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ.. ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΕΙΧΕ.. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ  ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ.. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ε.. ΑΔΕΛΦΟΙ;;;.. ΤΟ ΖΟΥΜΕ.. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΟΛΥΤΟΣ.. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ.. ΖΩΝΤΑΝΑ.. ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!



Αποκ. 13,15    καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
Αποκ. 13,15     Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση η εικων του θηρίου και να ποιησει-ενεργησει ώστε να θανατωθουν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν την εικονα του θηρίου.

ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΑΡΙ..ΟΤΙ ΤΟ ΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Β.Ε.Α.S.T... BEAST.. ΘΗΡΙΟΝ.. ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.. KAI ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.. Ο ΟΠΟΙΟΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΑΛΛΑ ΩΣ  ''ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΄΄ΕΙΚΟΝΑ΄΄ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ..(ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΑΒΩΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ BARCODE H QR CODE I.D. ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ χξς.. 666..) ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΣ.. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤ ΕΠΑΝΕΓΕΡΘΕΝΤΑ ΝΑΟΝ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΟΣ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΟΣ.. ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ..



Αποκ. 13,16     καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
Αποκ. 13,16      Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους να λαβουν στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των χαραγμα..

Ω... Ω... Ω... !!! ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!... ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!.........................

ΝΑΤΗΝ.. ΤΗΝ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ''ΣΗΜΑΝΣΟΥΛΑ''.. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.. ΤΟ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΟΝ!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΟΝΗΡΑ.. ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.. ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.. ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΣΤΙΚΑ..


Αποκ. 13,17     καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
Αποκ. 13,17 και ωστε να μην ημπορή κανεις να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα, το ονομα του θηριου.. η τον αριθμο του ονοματος του..

  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ.. ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ χξς.. 666.. ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ!!!.. 

 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ;.. BEAST.. B.E.A.S.T.... BEAST.. ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ... 666.. NEW MONEY ORDER SYSTEM.. BARCODE.. QR CODE 666... (ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ).. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΕΚΕΙ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΣ.. ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙοΤ SYSTEM.. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CLOUD-AKAMAI.. ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ.. STARLINK.. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ.. 5G.. SMART PHONES I PHONES.. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.. (ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ''ΔΙΑΒΑΖΕΙ''  ΕΩΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ''SMART'' ΠΡΟΙΟΝΤΑ Η ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ!!!) ΑΥΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.. ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.. ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.. (ΤΟ PROJECT TOY COVID.. ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΕΣ ''ΕΜΒΟΛΙΑ'' ΚΑΙ ΤΑ LOCK DOWN.. ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΝΟΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ..) ΑΝΤΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ GPT4 KAI Grok ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ SMART ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.. ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.. ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.. ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ..  


Αποκ. 13,18    Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.
Αποκ. 13,18     Εδώ είναι η θεία σοφία• εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας ''ψηφισει'' (δηλαδη να συνθεσει εκ των επι μερους) τον αριθμον του θηριου διοτι ειναι αριθμος ανθρωπου και ο αριθμος αυτος ειναι το χξς.. 666..

  ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΕΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ;.. ΘΑ ΕΙΠΕΙ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ.. ΤΙΣ ΨΗΦΙΔΕΣ.. ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΤΕ ΤΟΝ.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ.. ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.. ΔΗΛΑΔΗ.. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ.. ΤΩΡΑ.. ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ.. ΑΡΙΘΜΟ ΟΧΙ ΠΡΟΔΗΛΟ ΣΤΟ χξς.. 666 ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΝ.. ΣΥΝΕΣΚΙΑΣΜΕΝΟΝ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ-ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ.. ΤΙΣ ΨΗΦΙΔΕΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.. ΠΟΙΟΙ.. ΟΧΙ ΟΛΟΙ.. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΗΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.. ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΜΕΤ΄ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ.. ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΣΙΣ.. ΣΟΒΑΡΗ!!!
  ΑΥΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΝΑΣ O ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (ΘΗΡΙΟΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ''ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΟΝΟΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ KAI ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΣΑΡΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ.. ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 1/2.. ΤΡΙΑΜΙΣΥ ΕΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.. ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 1/2 ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... 

Σ.Σ. ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ-ΥΠΟΘΕΣΙΣ.. 

(ΣΤΟ.. ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ.. ΠΡΟΣΘΕΤΩΜΕΝ ΛΕΓΟΝΤΕΣ.. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.. ΑΦΟΥ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.. ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ.. ΑΛΛΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.. χξς.. η 666.. ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΙΕΡΑ ΓΡΑΦΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΝΕΣΚΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ!!!... ΄΄ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ... ΄΄Χ ΑΕ Α-ΧΙΙ΄΄.. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ.. ''ΟΝΟΜΑ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄Χ΄΄ ΤΟ ΄΄Χ΄΄ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΩΘΙ.. ΟΛΟ ΤΟ 666..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ.. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ.. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.. ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΄΄Χ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΄΄ΑΕ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΄΄Α-ΧΙΙ΄΄

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΄΄Χ΄΄ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΄΄χξς΄΄.. ΄΄666΄΄.. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ''Χ'' (ΠΡΩΗΝ TWITER) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ''χξς''... ''' ΓΙΑ ΤΟ ''Χ''... ''ξ''.. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ''Χ''.. ΚΑΙ ''ς'' ΔΗΛΑΔΗ ''στ''..ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ (6) ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ''X''.. (ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Χ.. -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ΄΄ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ.. ΠΑΛΙ ΄΄Χ΄΄.. - ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞ!!! (666).. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝHΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.. ΤΟ Grok.. ME 34 ΔΙΣ. ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.. ΕΝΑΝΤΙ 38 ΔΙΣ. ΤΟΥ GPT4.. 

THN EXEI ΛΟΙΠΟΝ KAI THN ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.. ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΩΣ ΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ STAR LINK ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ''ΤΡΑΙΝΑΚΙ'' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΛΛΕΓΕΙ.. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ.. ΜΕΣΩ Wi Fi ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.. ΤΟΝ ''ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΚΟ'' ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ...


  ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...  ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ... ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ..  
''Χ ΑΕ Α-ΧΙΙ'' ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΞΗΓΗΣΙΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ..  ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΩΣΙΣ.. ΠΡΟΕΙΚΟΝΙΣΙΣ.. ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ.. Η ΚΑΙ.. ΤΑ ΚΑΘ΄ΑΥΤΩ.. ΕΣΧΑΤΑ!!!.. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.. ΟΤΙ ΣΤΟ ΄΄Χ΄΄ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΄΄Χ΄΄ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΄΄Χ΄΄ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ.. ΚΑΘΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘ΄ ΗΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.. ΔΗΛΑΔΗ.. ΣΑΦΩΣ ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΄΄ΑΡΙΘΜΟΣ΄΄.. ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ.. ΑΜΕΣΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ Η ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ.. Η ΚΑΙ.. ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΄΄ΑΓΝΩΣΤΟΣ΄΄ ΚΑΙ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ.. ΦΑΝΕΙ.. ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΛΕΙ.. ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΝΑ ΄΄ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ΄΄!!!.. ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.. ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!

αποσπασμα.. απο την συγκεκριμενη συνεντευξη!!!

''...εξήγησε ότι το πρώτο "X" (στην ερμηνεια του ''Χ'' ισχυουν ολα οσα εχουμε αναφερει πιο πανω.. και το οποιο αυτο ''Χ'' ειναι το ''μικρο'' ονομα του παιδιου!!!) είναι μια αναφορά στην άγνωστη μεταβλητή που χρησιμοποιείται συνήθως στα μαθηματικά (ο λεγομενος αγνωστος Χ.. μηπως στην πραγματικοτητα ειναι καποιος πολυ γνωστος ο οποιος προς το παρον κρυβεται.. γιατι δεν εχει ελθει ακομη η ωρα του να φανει;) .Το «Æ», που ακολουθεί, είναι το ''αρτικολεκτον'' των ξωτικών της τεχνητής νοημοσύνης, το οποιο είναι συντομογραφία της τεχνητής νοημοσύνης 
Επόμενο στο όνομα είναι το "A-12", το οποίο εξηγεί ότι είναι πρόδρομος του αεροσκάφους SR-71, το οποίο αγαπούν επειδή είναι "εξαιρετικό στη μάχη αλλά μη βίαιο".Το A στο "A-12" είναι επίσης σύντομο για το Αρχαγγελος.. (σ.σ. και το οποιο.. ισως παραπεμπει στον.. εκπτωκοτα..)''
τελος αποσπασματος..

σ.σ. ..συνδυαστε και το επομενο... η βασιλεια του Ιωαννη θα ειναι περι τα τριακοντα ετη.. η πατρικη ''κληρονομια'' του παιδιου θα ειναι μια τεραστια υλικη περιουσια και μια μηχανη με οτι περιλαμβανει η νεα τεχνολογια.. ενα υπεροπλο ικανο για παγκοσμια δυναστεια.. 
 ακομη ας συλλογισθουμε οτι τα επιμερους στοιχεια του ονοματος.. ενδεχομενως κρυπτουν βιοτεχνολογικη γεννετικη παρεμβαση..  ) 

κατι λεει εδω ο Αγιος, κατι λεει.. στη Νεα Υορκη λεει και απο εκει σε ολο το κοσμο..
πως ταιριαζουνε!!!


Αριζόνας




ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΡΓΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.. ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.. Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΩΣΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΚΟΝΙΣΙΝ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ.. ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.. Η ΙΣΟΤΟΠΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΗΣ!!!

  ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΔΙΕΤΥΠΩΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ.. ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.. ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.. (ΤΟΥ SITE ΜΑΣ).. ΚΥΤΤΑΜΕ ΩΣ ΠΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑ.. ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΙΑ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.. ΑΡΑΝ ΜΑΘΑ.. 

ΤΙ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΩΛΕΣΕΙ!!! ΙΣΧΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣΘΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.. ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ.. ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΣΕΤΕ.. ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΦΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.. ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ.. ΑΜΗΝ.. ΑΜΗΝ.. ΑΜΗΝ!!


19 Ιουνίου στις 8:58 μ.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
υπαρχει ανθρωπος εν ζωη.. που αντι για ονομα εχει αριθμο.. θα κληρονομησει την μεγαλυτερη περιουσια οικονομικη και διαστημικη και τεχνολογικη σε ολον τον κοσμο.. το ονομα του ειναι αριθμος.. ο αριθμος ''Χ''.. Χ για το χ.. Χ για το ξ.. (το γραμμα ξ του αγγλικου αλφαβητου).. και παλι Χ για το ς (ο αριθμος 6 εξ στην αρχαια ελληνικη αριθμηση).. δηλαδη συνολικα Χ.. για τον χξς.. 666.. ο εχων νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου.. αριθμος γαρ ανθρωπου εστι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: