ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΟΛΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ

 

21 Αυγούστου στις 9:09 π.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
20 Αυγούστου στις 3:04 π.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
μεσα απο την εμπειρια αυτη στο φεις μπουκ.. με πολλη θλιψη.. διαπιστωσα αδελφοι μου οτι υπαρχουν δυστυχως.. αναριθμητοι ''ελληνες'' αρχαιολατρες ασεβεις μαρμαρολατραι.. λατραι των λεγομενων αρχαιων ''θεων'' ητοι των δαιμονων βλασφημουντες η και λοιδορουντες την Πιστιν της Αληθειας των ευσεβων και Ορθοδοξων Χριστιανων και τους Πιστους απαντας.. μαζι με ολους αυτους ειδα να συντασσονται αναριθμητες ομαδες αιρετικων και βλασφημων.. διαπιστωσα επισης οτι υπαρχουν παρα πολλοι και αυτοι δυσαριθμητοι ''ελληναραδες'' εθνικιστες οι οποιοι εχουν μπερδεψει απολυτα τον εθνικισμο ενιοτε-φασισμο με τον πατριωτισμο (η διαφορα του εθνικιστη με τον πατριωτη ειναι η εξης.. ο πρωτος βαζει πρωτα το εθνος και την πατριδα και μετα αυτο που λεει θρησκεια.. αυτο εξηγει και εν πολλοις διατι πολλοι εθνικιστες ειναι και δωδεκαθεισται-μαρμαρολατραι-δαιμονολατραι και επομενως απολυτα αιρετικοι και ξενοι προς τον Ορθοδοξον Ελληνισμον και τον οποιον πολεμουν-διαβαλλουν και βλασφημουν αισχροτατα.. ξεχνουν οι ανοητοι οτι αν οι προγονοι μας δεν προσεφεραν και δεν θυσιαζαν τον εαυτο τους δια του Χριστου την Πιστιν την Αγιαν και της Πατριδος την Ελευθεριαν.. σημερα ολοι εμεις θα ειμεθα βρωμοτουρκοι.. ουτε καν Ελληνες.. αντιθετως ο Πατριωτισμος θετει ως πρωτην αξιαν την Ορθοδοξον Εκκλησιαν δευτερα την Πατριδα και τριτην την Οικογενεια.. ο Πατριωτης ειναι σε καθε περιπτωση πρωτιστως.. Ορθοδοξος Ελλην.. μαλιστα σε καμμια περιπτωση δεν εννοει την Ορθοδοξια ως θρησκειαν.. αλλα ως Πιστιν της Αληθειας και Ορθοδοξον αντιληψιν και Ζωην και εννοει την Πνευματικην συνεχειαν απο τους προ Χριστου πατερας εις τους μετα Χριστον Πατερας καθως επισης και την ιστορικην συνεχειαν απο τους αρχαιους προγονους μεχρι σημερον και εις το επεκεινα του Ορθοδοξου Ελληνισμου ως μια ενιαια γραμμη ιστορικης και Πνευματικης πορειας!!!)
.. βρισκω ακομη πολλους νεροκουβαλητες των αντιΧριστων και ανθΕλληνων σλαυων (εξηγουμαι οτι εννοω αποκλειστικως και μονον την συγκεκριμενην σλαυικην εθνικιστικην μεριδα..).. δυσαριθμητοι και αυτοι.. αλλοι εξ αυτων σλαυογενεις και αλλοι ανοητοι εξ ημων.. (τονιζω οτι δι'ημας δεν ειναι και δεν ευρισκεται εμπαθεια και μισος προς ουδενα αρκει να σεβεται και να τιμα τον Ορθοδοξον Ελληνισμον και οχι να υποσκαπτει εις τα θεμελια αυτου να τον βλασφημει να τον διαβαλλει και να τον επιβουλευεται και διοτι οι σλαυοι επιβουλευονται και Πατριαρχειο και Ιεροσολυμα και Αγιον Ορος και διοτι εργαλειοποιουν την Εκκλησιαν δια την ικανοποιησιν του εθνικιστικου τους παθους..) βρηκα ακομη πολλους οι οποιοι καμνουν υπακοην εις τα ενταλματα των ανθρωπων και οχι εις εκεινα τα της Ιερας μας Εκκλησιαστικης Παραδοσεως.. αγομενοι και φερομενοι εις ατραπους και τριβους κινδυνων και απωλειας της παναιρεσεως του αιρετικου και νεωτερικου οικουμενισμου.. και ειναι αλλοι ακομη οι οποιοι ενω διατεινονται ''γνησιοτητα πιστεως'' ειναι αμειλικτοι εις ακρον προσωποπαθεις και εμπαθεις εναντιον Ποιμενων και Ποιμνης με ισχυρας υβρεις αναθεματα και βλασφημιας και οι οποιοι ασφαλως με τον τροπον αυτο και οτι εχρονισαν καιρους εξωθεν του Θεανδρικου Σωματος θετουν την πρωτην υποψηφιοτητα της κολασεως.. τουτοι δε οι εσχατοι ειναι η μεγαλυτερα αιρεσις και κακονοια παντων.. τουτους τους τελευταιους εκμεταλλευονται αριστα οι εθνικισται σλαυοι δια να κινουν σχισματα και διαιρεσεις εν τω Ορθοδοξω Ελληνικω Εκκλησιαστικω Σωματι δια να αποσπουν μεριδας Ορθοδοξων Ελληνων Χριστιανων..
..τους πρωτους.. δηλαδη τους οικουμενιστας.. τους εκμεταλλευονται και χρησιμοποιουν οι σιωνομασωνοι της δυσεως δια να εκπορθησουν και αφανισουν εις τελος την συνολον Εκκλησιαν του Χριστου και διοτι αν δεν το επιτυχουν αυτο.. αντιΧριστος δεν ισχυει..
ασφαλως μαζι με ολους τους παραπανω ειναι και ολοι οι ψυχικοι και σαρκικοι ανθρωποι.. και αλλοι ακομη.. περι τας 100 αιρεσεις οσας κατεγραψε ο μακαριστος πατηρ Αντωνιος Αλεβιζοπουλος.. και οι οποιες σημερον ισως εχουν φθασει τις 1.000... ακομη ειναι πολλοι οι οποιοι ειναι απ' ευθειας λατρεις του σατανα.. αλλοι φιλα προσκειμενοι.. αλλοι σοδομιται αισχροι.. πολλοι και αυτοι..
με βαση ολα τα ως ανω.. πως να μην καταντησωμε εις το σημειον αυτο που καταντησαμε σημερον..
απολυτα ανοητος εκεινος ο οποιος αποδιδει την καταντια μας εις τους πολιτικους και τα κομματα και παντα εξωτερικον εχθρον και δεν βλεπει και δεν εννοει το εσωτερικον μας καταντημα του λαου και το οποιον ειναι αφορητον.. εξ αλλου εχωμε και πολυ καλυτερους αρχοντες απο αυτους που αληθινα μας αξιζουν καθως αριστα μας εχουν βεβαιωσει οι Αγιοι της Πιστεως..
ο σοδομισμος δυστυχως εχει διεισδυσει ακομη και εις τας ταξεις του κληρου και του μοναχισμου.. χωρις αυτο ασφαλως να σημαινει οτι δεν υπαρχουν αγιοι και αριστοι Κληρικοι και Μοναχοι και οι οποιοι επιτελουν την Ιεραν αυτων αποστολην και Ακολουθιαν με πληρην αισθησιν και συναισθησιν και Θειον Φοβον απολυτα αφοσιωμενοι και πιστοι και προσηλωμενοι εις το Ιερον αυτων Λειτουργημα και καθηκον..
αποτελεσμα παντων των ως ανω.. σοδομονομος-ηλεκτρονικη ταυτοτητα-προσωπικος αριθμος ισοτοπικη σημανση χαραγμα.. ζωντανο και ανοικτο το ΙΓ΄ Κεφαλαιο της Ιερας Αποκαλυψεως!!!
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ... Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΜΩΝ.. ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.. ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΥΤΟΝ.. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ.. ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ.. ΑΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ.. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.. Η ΗΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.. ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΙΣΩΣ ΟΧΙ.. Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΗΡΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ.. ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΘΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ..
τωρα θα μου πειτε.. εσυ ποιος εισαι που μας τα λες αυτα.. με ποια εξουσια και που κατατασσεις εσυ τον εαυτο σου..
θα σας απαντησω αδελφοι περιεκτικα και εν παση αληθεια και τιμη δια να μην σας κουραζω..
εγω ειμαι κατω και απο αυτους τους δαιμονες δια τους λογισμους τα λογια και τα εργα της ζωης μου.. εν αληθεια.. αλλα Χαριτι Θεου δια τα ακαταληπτα Αυτου σπλαχνα και τους οικτιρμους.. πιστευω τω Θεω.. οχι τυχοντος αλλα εις το Προσωπον Αγιου Κυριου Ιησου Χριστου του Θεου Λογου σαρκωθεντος και αειποτε Οντος μετα του Θεου Πατρος και του Θεου Πνευματος Αγιου εις αιωνας αιωνων Αμην!.. ακομη πιστευω εις την Παναγιαν Αυτου Μητεραν την Κυριαν Θεοτοκον Κυριαν των Αγγελων αλλα και των ανθρωπων ως τα Δευτερεια της Αγιας Τριαδος εχουσα.. και εις παντας τους Αγιους της Πιστεως.. συνελοντι ειπειν παρα την ημετεραν ακαταλληλοτητα και αναξιοτητα πιστευω εις την Μιαν (και Μονην και Μοναδικην) Αγιαν Καθολικην και Αποστολικην Εκκλησιαν την Ορθοδοξον εννοων εμαυτον εν Αυτη.. ως ελαχιστον και εσχατον Αυτης μελος.. και ελπιζω οτι η Αγαπη του Θεου και Πατρος εν Αγιω Κυριω Ιησου Χριστω τω Θεω συν Πνευματι Αγιω Θεω θα ελεησει και εμε τον αμαρτωλον και εσχατον παντων.. εν τη Ημερα τη φοβερα της Αυτου Δευτερας Ελευσεως-Παρουσιας και παγκοσμιου Κρισεως Αμην!...
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΩΖΩΜΕΘΑ ΑΜΗΝ!!!
υσ. εις τον ορισμον την αντιληψιν την αισθησιν και την αληθειαν του Ορθοδοξου Ελληνισμου διευκρινιζουμε οτι εις μηδεμιαν περιπτωσιν δεν συνιστα εθνοφυλετισμον αλλα αποκλειστικως και μονον την γνωσιν και την αισθησιν και την τιμην και την αληθειαν και την περιποιησιν προς την ιστορικην και πνευματικην συνεχειαν αλλα και το μελλον των Ορθοδοξων Ελληνων και ουδεν ετερον εκτος αυτου..
θα βρειτε οτι χρειαζεσθε σχετικως εις τα 153 αρθρα του ιστολογιου μας omologiayper.blogspot.com και εις εκεινα του omologiasprovoles.blogspot.com
θα βρειτε και εις το aptos graptos του fb .. καλο αγωνα αδελφοι..

δειτε το κατωθι θεμα (copy paste στην αναζητησηκαι το πως γινεται η καπηλεια υπερ της σλαυικης προπαγανδας)
ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΕ COPY PASTE ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ..
https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%bc-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80/?unapproved=6780&moderation-hash=753bd329b315f61a39466825ff231ec5#comment-6780

δεν ειναι δυνατον Ορθοδοξοι Ελληνες.. να κουβαλαμε νερο στο μυλο των σλαυων.. σχετικα με την ως ανω αναρτηση σαφως η πραξις του μητροπολιτου ειναι αντικανονικη.. τι σημαινει αυτο.. οτι παραδιδουμε τους πιστους της μητροπολεως στους αρτιγενητους σλαυους.. αληθεια που ευρισκουμε εδω Εκκλησιολογικο φρονημα.. αντιληψη και Παραδοση.. εισθε με τα καλα σας.. αληθεια τι περιμενετε απο τους σλαυους η σε τι θα σας ωφελησουν οι σλαυοι οι οποιοι αποδεδειγμενα απο τον Αγιο Μαξιμο το Γραικο ειναι δηλωμενοι εχθροι του Ορθοδοξου Ελληνισμου.. η χειροτονια ειναι αντικανονικη και επομενως ακυρη και κριμα εις οσους την εποιησαν και τους συντασσομενους αυτοις.. αγωνισθειτε εντος του Σωματος της Ορθοδοξου Ελληνικης Εκκλησιας δια την αποκαταστασιν.. παντα τα λοιπα.. εκ του πονηρου.. η.. εκ του ρωσικου..

σχετικα με την συναντηση του Κυριου μετα των Ελληνων

https://antibaro.gr/article/12625

και δεν ειναι μονον αυτο αλλα και το Ι' κεφαλαιο του Προφητικου Βιβλιου του Δανιηλ εις το οποιο ο Δανιηλ εν οραματι τρεις αιωνες πριν βλεπει τον Κυριο μετα του Αρχαγγελου Μιχαηλ να προπολεμει του Βασιλεως των Ελληνων Αλεξανδρου.. αλλα και το ''αρθησεται η βασιλεια αφ'ημων''.. που ειπε στους φαρισαιους (κατα Ματθαιον ΚΑ' 43).. ''και δοθησεται εθνει''.. δοτικη ενικου εννοων το Εθνος των Ελληνων.. ''ποιουντι τους καρπους αυτης''.. αλλα και το γεγονος οτι σχεδον στο συνολο τους οι Αγιοι Πατερες Μαρτυρες και Οσιοι των πρωτων αιωνων.. ηταν Ελληνες.. καθως και το γεγονος οτι σχεδον στο συνολο της η αρχαια Χριστιανικη γραμματεια ειναι στην ελληνικη.. επομενως ειναι αδιαμφισβητητος και αρρηκτος ο δεσμος του Κυριου μετα των Ελληνων.. οχι ασφαλως και με την εννοια οτι ενας ''ελληνας'' αμετανοητος αντιΧριστος.. εχει μεριδα μετ' αυτου.. η οτι ενας εξοχος πνευματικος αλλοεθνης ειναι μικροτερος ενος Ελληνος Πιστου μεν.. αλλα χλιαρου.. ισως με αυτες τις διευκρινησεις και τις εικονες εχωμε περισσοτερο ξεκαθαρο το τοπιο (πνευματικως εννοουντες).. καλο και ευλογημενο αγωνα..

ακομη μελετησατε τα κατωθι..

https://omologiasprovoles.blogspot.com/2024/04/blog-post.html

https://omologiasprovoles.blogspot.com/2024/07/blog-post_9.html

https://omologiasprovoles.blogspot.com/2024/04/fake-book-profile-aptos-graptos-profile.html





Δεν υπάρχουν σχόλια: