ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

  ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΥΣΑΜΕ ΤΑΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΛΥΜΗ..

  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΑΦΟΡΩΝΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΕΙΣ ΤΕΛΟΣ.. ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΑΙΤΙΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ.. 

   ΤΟΝ ΤΙΜΙΟΝ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΟΝΤΕΣ.. ΒΑΛΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΗΜΑ..

  ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΘΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ..

  ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.. ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΝ.. ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΕΝ ΟΙ ΝΕΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΩΜΗΤΟΥ ΗΜΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ.. ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩΜΕΝ.. 

  ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩΜΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΖΕΟΝΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΑΙΩΝΑ;.. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΛΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟΝ ΑΙΩΝΑ;.. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ;

  ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΤΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΕΑ  ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΣ ΤΙΜΗΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΙΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΗΜΩΝ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.. ΩΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΑΣΕΒΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝΤΕΣ.. ΩΣ ΙΤΑΜΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ.. ΤΥΠΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ COPY PASTE.. ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΑΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΓΡΑΜΜΕΣ..




  αγιοι πατερες και αδελφοι!!!

και μονο που αναφερεσθε εις τον Τιμιον Σταυρον ως.. ''διαφορων αντικειμενων''.. και μονο που λετε.. ''ανυποστατη θεολογικα'' δια την θεσιν Αυτου εις το Ιερον Βημα.. και μονον που δεν λετε ποιον και γιατι να ενοχλει η παραστασις του Εσταυρωμενου Κυριου μας και μονον που δεν λετε γιατι να φυγει τωρα.. γιατι να φυγει στις ημερες μας.. και μονον αυτα τα λεγουν ολα.. ο Σταυρος του Κυριου μας δεν ειναι η πρωτη απεικονισις και καθ΄αυτω Τραπεζα του Θυσιαστηριου;.. εις Εκεινον επανω δεν εγινε η Θυσια του Θεανθρωπου Κυριου του Θεου μας;.. απο Εκεινον και για Εκεινον δεν ξεκινησαν ολα και δεν γινονται ολα μεσα στην Εκκλησια και το Ιερο;.. Χαρις εις Εκεινον δεν εισθε και λεγεσθε Ιερεις του Κυριου Θυται και Μυσταγωγοι του Ιερου Μυστηριου;.. ειναι αληθεια εξοχως θαυμαστο πως καταπιανεστε με ενα σωρο τυπικες λεπτομερειες ενος τοσον σοβαρου ζητηματος αποσιωποντας την ουσια και το οποιον εν προκειμενω συνιστα η και αθελητα.. ασεβεια η βλασφημια.. αληθεια τι ειναι εκεινο το οποιο μας κατελαβε στις ημερες μας .. τωρα ειδικα που η παγκοσμια νεα ταξη και ο εβραιοσιωνισμος μαινονται εναντιον του Τιμιου και Ζωοποιου Σταυρου και Ορθοδοξοι Χριστιανοι κατασφαττονται ιδιαιτερως τα τελευταια δεκα χρονια ανα την οικουμενη.. εν προφασεις πολλες και αμαρτιες.. να αποβαλλεται απο τους ιδιους τους λειτουργους αυτου ο Τιμιος και Ζωοποιος Σταυρος μεσα απο το Ιερο Βημα.. και οτι ταχα εμποδιζει.. μονον τον αντιδικο και την παρεα του εμποδιζει.. μονον εκεινους.. και εκεινους που θελουν και επιχειρουν να τον αφαιρεσουν απο εκει.. Εκεινον ο οποιος ειναι το θεμελιον της Πιστεως.. το Θεμελιον της Εκκλησιας και του Ιερου Βηματος.. ο λιθος ον απεδοκιμασαν οι οικοδομουντες και ο οποιος ετεθη εις κεφαλην γωνιας.. και πια ειναι η γωνια για το θεολογικα ανυποστατο που λετε;.. η κογχη του Ιερου δεν ειναι;.. τι βλεπουμε τωρα.. πατριαρχη να μην φορει Σταυρο.. αρχιεπισκοπο να τον κρυπτει προκειμενου να συναντησει αλλοθρησκους.. ακομη οτι για να μπορεσει να σταθει το βδελυγμα της ερημωσεως το ρηθεν δια Δανιηλ του Προφητου εν τοπω οπου ου δει.. δηλαδη μεσα εις το Ιερον των Εκκλησιων.. θα πρεπει να φυγει πρωτα απο εκει ο Σταυρος και η παραστασις του Εσταυρωμενου.. ωστε και να αντικατασταθει υπ΄αυτου.. ως επιγειος ψευδοθεος και ψευδοσωτηρας... 

 Τὸν Σταυρόν σου προσκυνοῦμε Δέσποτα καὶ τὴν ἁγίαν σου Ἀνάστασιν δοξάζομεν


«Σταυρός, ο φύλαξ πάσης της οικουμένης.
Σταυρός, η ωραιότης της Εκκλησίας.
Σταυρός, βασιλέων το κραταίωμα.
Σταυρός, πιστών το στήριγμα.
Σταυρός, αγγέλων η δόξα
και των δαιμόνων
το τραύμα»


Δεν υπάρχουν σχόλια: