ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

 


ΑΠΟ NEWS ON DEMAND 

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ – ΠΑΡΟΝΤΕΣ «ΑΥΛΙΚΟΙ» ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΑΝΕΓΝΩΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 

November 6, 2023 0 comment 17 views
ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ – ΠΑΡΟΝΤΕΣ «ΑΥΛΙΚΟΙ» ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΑΝΕΓΝΩΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ;

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ – ΠΑΡΟΝΤΕΣ «ΑΥΛΙΚΟΙ» ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΑΝΕΓΝΩΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ;

1.000- 1500 μουσουλμάνοι από την Ξάνθη και την Κομοτηνή βρέθηκαν στον ελληνικό δήμο Ιάσμου για τους  εορτασμούς με την ευκαιρία των 100 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικού κράτους! Η τουρκική φιέστα διοργανώθηκε από τον  νέο δήμαρχο Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ, εκλεκτό του τουρκικού προξενείου, με την παρουσία και του βουλευτού Ροδόπης Φερχάτ Οζγκιούρ, στον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσε προσφάτως χρέη αναπληρωτού τομεάρχη υγείας (!), αλλά και των ψευδομουφτήδων.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη δημιουργία του Τουρκικού κράτους, πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση στον Ίασμο. Αναγνώστηκε μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν


Παρουσία του ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, του βουλευτή Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ και των εκλεγμένων δημάρχων Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ και Αρριανών Ερδέμ Χουσεϊν


Τον Μουσταφά Κεμάλ, γνωστό κι ως «σφαγέα» των Ελλήνων του Πόντου, τίμησαν «αυλικοί» του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, σε επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στον Ίασμο.

Η τοποθεσία δεν επελέγη τυχαία, αλλά προκειμένου να προσελκύσει κόσμο τόσο από Ροδόπη όσο από Ξάνθη, με οικοδεσπότες τον Τούρκο πρόξενο Αϊκούτ Ουνάλ, τη σύζυγό του Ιλαϊντά Ουνάλ και το διπλωματικό επιτελείο. Παρόντες ήταν επίσης, εκπρόσωποι από τις καταργημένες τουρκικές νεολαίες Κομοτηνής και Ξάνθης, την άτυπη συμβουλευτική επιτροπή μειονότητας, υπό την προεδρία του ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και την παρουσία του ψευτομουφτή Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα. Παρόντες ήταν, επίσης, ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Οζγκιούρ Φερχάτ, αλλά όχι ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, οι βουλευτές Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν, κι αρκετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τους εκλεγμένους δημάρχους Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ και Αρριανών Ερδέμ Χουσεϊν να ξεχωρίζουν από τις παρουσίες της Ροδόπης.




Ο Ίασμος είναι από τα πλέον ιστορικά χωριά της περιοχής με 400 χρόνια ένδοξης ιστορίας, θρηνώντας θύματα  από τους Βαλκανικούς, το ’40 αλλά και τον Εμφύλιο.  Τώρα το ιστορικό αυτό χωριό αντιμετωπίζει μια ακόμη υπαρξιακή απειλή: την τουρκική επέλαση. «Ο δήμος δεν είναι  μουσουλμανικός, αλλά στην πράξη συμπεριφέρεται ως ‘τουρκικός΄», ανέφερε κάτοικος της περιοχής, αποκαλύπτοντας ότι ο νέας Τούρκος πρόξενος ήρθε με 20 εκατομμύρια ευρώ στην βαλίτσα για να εξυπηρετήσει τους αλλότριους σκοπούς της Άγκυρας. Η μόνη λύση, λένε οι ειδήμονες, είναι να αλλάξει ο Καλλικράτης και να απαλλαχθεί ο δήμος Ιάσμου από τον δήμο Σώστη και αντ αυτού να ενωθεί με τα παραλιακά χριστιανικά χωριά, Καλλίστη, Φανάρι και Μέση. Μόνο έτσι θα επανέλθει η αναλογία 55% Χριστιανοί 45% Μουσουλμάνοι στον Ίασμο. Επίσης αναγκαία κρίνεται και η λήψις αντιμέτρων απέναντι στην τουρκική απειλή όπως η αποστολή ενός μικρού λόχου προκειμένου να επιθεωρεί την περιοχή και να μην δρουν οι Τούρκοι του προξενείου ανενόχλητοι όπως γίνεται τώρα.

Παρά τις προσδοκίες ορισμένων ότι ένεκα της βελτιώσεως των ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι προκλητικές αυτές αναφορές θα εξέλειπαν, ο τουρκικός αλυτρωτισμός είναι εδώ. Έτοιμος να εκδηλωθεί ανά πάσα στιγμή, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τον ερντογανισμό και το αφήγημά του Σουλτάνου για τον «Αιώνα της Τουρκίας».

ΠΗΓΗ >> https://www.makeleio.gr


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Η Γερόντισσα Γαλακτία αφηγείται τη συζήτηση που είχε με το σατανά.
Γερόντισσα Γαλακτία: «Μία φορά του είπα:
- Πες μου μωρέ κακομοίρη στο όνομα Εκείνου που σε μαχαίρωσε με τα καρφιά του Σταυρού, ποιο θεωρείς ως μεγαλύτερο σου κατόρθωμα;
Απάντησε: - Να πείσω τους ανθρώπους πως δεν υπάρχω!
- Και πως τους πείθεις;
- Τους κάνω να πιστεύουνε πως όλα που κάνω είναι ψυχολογίες και φαντασίες.
- Και ποιο από τα έργα των ανθρώπων σε ευχαριστεί πιό πολύ;
- Το να με καλούν να πηγαίνω να τους κάνω δουλειές (μάγια), οι βλαστημιές, τα αίματα (φόνοι-συμπλοκές) και οι ανωμαλίες».
Γερόντισσα Γαλακτία: «Εσείς με τον Χριστό να ‘στε και μη φοβάστε. Να μην τον έχετε φόβητρο αλλά να μην παίζετε και μαζί του! Έχει μεγάλη δύναμη. Ο Χριστός μόνο τόνε κάνει σκόνη...! Μη θαρρέψετε ποτέ πως τον έχετε νικήσει. Θα σάσε λωνέψει (αλωνίσει). Ό,τι καλό κάνετε, του Χριστού να το λογαριάζετε. Και ό,τι κακό κάνετε θα το γράφετε πως είναι δικό σας και της μαϊμούς (του διαβόλου). Μετά να μετανοάτε. Ετσά (έτσι) δεν θα ‘χει εξουσία ποτέ να σας αγγίζει».
Πηγή: Στύλος Ορθοδοξίας, αρ. φύλλου 258, σελ.11
Όλες οι αντιδράσεις:
Icxcnika Kalliopi


Δεν υπάρχουν σχόλια: